2777
2789
اره نحوه زدنش چطوره. اول شامپو میزنی. بعد تو همون حموم ماسک رو به ساقه مو میزنی؟؟ ۵ دقیقه بمونه یا ب ...

بعد از شامپو

نرمالش ۳ تا ۷ دقیقس فقطم ساقه مو

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اصلا این محصول فقط تو ایران پیدا میشه الان بعضی شامپو ها و ماسک موهای ایرانی قیمتشون بیشتر از اینیه ...

ای وای.. من فعلا چیزیم نشده که.. زیادی نرم کرده موهامو.. ماسکشم زیاد موند یکم ریزش مو داشتم همین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای وای.. من فعلا چیزیم نشده که.. زیادی نرم کرده موهامو.. ماسکشم زیاد موند یکم ریزش مو داشتم همین

ماسکشو به ریشه موهات نزن

وقتی هم تموم شد به نظر من شارژش نکن

محصولی بخر که اصالت داشته باشه برندای خوب ایرانی بهتر از اینن واقعا

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

شما راضی ای؟؟ موهات نرم شده؟؟ ریزش اینا نداری

بله خیلی

نه اصلا ریزش نداشتم

ریزش موهات بخاطر اینه ماسک به ریشه رسیده

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من تو حموم بعد از شامپو ماسک موشو ۱۵ دقیقه گذاشتم موند بعد کامل شستم اما خیلی ریزش داشتم باید ماسکش ...

گلم اشتباه عمل میکنی،اول ک فقط به ساقه مو باید بزنی کف سر به هیچ وجه ،تایمشم پنج دقیقه کافیه

ماسکشو به ریشه موهات نزنوقتی هم تموم شد به نظر من شارژش نکنمحصولی بخر که اصالت داشته باشه برندای خوب ...

باشه اخه بدبختی خیلی حجمش زیاده خخ. تموم که شد اینی که شما گفتی میخرم قیمتشون چنده. خارجی ان؟

باشه اخه بدبختی خیلی حجمش زیاده خخ. تموم که شد اینی که شما گفتی میخرم قیمتشون چنده. خارجی ان؟

اره عزیزم خارجی ان 

شامپو حدود ۷۰۰-۸۰۰ 

ماسک مو یک و خورده ای

من خدارو شکر راضی بودم هردوتاش برا موهای خیلی خشک مناسبه البته 

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...