2777
2789

تا چه حدبا هم اوکی بودین تو دوستی مثلا در حد بغل و بوس یا عکس میفرستادین واسش؟

ی سوال دیگه چقدر دوست بودین؟ از همون اول حرف ازدواج میزد؟

کاربری دست دو دختر عمو که از یه خاهر نزدیکترن👭

۳ سال و نیم.

خیلی دوست بودیم اصلا😂

عادی سازی نکنید!!!نیکا دیگه نمیتونه آهنگ بخونه. مهرشاد نمیتونه پیتزا درست کنه. سارینا خط چشم کشیدن یاد نگرفت. کیان رنگین کمان رو دیگه نمیبینه. خدانور نتونست شناسنامه بگیره. حدیث دیگه نمیرقصه. حنانه لباس عروسشو نپوشید. نوید دیگه کشتی نمیگیره. پژمان عروسی داداش رو ندید. حمیدرضا دیگه موتور سوار نمیشه.مهسا نتونست گوینده بشه. پونه و آرش نتونستن ماهگرد بگیرن. یلدا دیگه تولدشو جشن نمیگیره. مجید رضا تتوی شیر و خورشیدش شکست. ایلار دیگه خانم دکتر نیست. یادتون نره ها باشه؟ امضا تا ابد و یک روز خواهد ماند             عرب: این زنان هستند که مارا تحریک میکنند و اگر متواضعانه لباس بپوشند مشکلی نخواهد بود.           کوروش بزرگ : حجاب زنان پلک های مردانمان است چشم که هرزه باشد هرچقدر هم که حجاب داشته باشی همانطور که بخواهند تورا تصور میکنند. حرام زادگان عرب پرست ریپلایی ننمایید. 

تقریبا دو سال دوست بودیم

فقط دست همدیگه رو می‌گرفتیم ولی روزهای آخر مثلا یک ماه مونده به خواستگاری بغلمم کرد🫣

از روز اول گفت قصدش ازدواجه 

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷ سال هم دانشگاهی بودیم دورادور درحد سلام احوالپرسی مثه تمام بقیه هم دانشگاهیا

چند ماه پیش گفت آشنا بشیم الانم نامزدیم دیگه هروقت شرایط جور بشه عقد میکنیم

بغل و بوس که اره وقتایی هم که کسی خونمون نیست میاد رابطه کامل داریم

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

از روز اول بحث ازدواجو کشید وسط 

در حد دست و اینا بود

ولی بعد ی ماه دیگه نمیتونستیم همو بغل نکنیم 

وقتی کم کم عشق به وجدد بیاد کنترل اینکه بغل نکنی یا نبوسی خیلیییییییییی سخته

اهدای عضو اهدای زندگی-به سوالات پزشکی پاسخ میدم