2777
2789
عنوان

سینوزیت چرا اینقدر مزخرفه

69 بازدید | 15 پست

دلم برا زمانی که در حمام باز میزاشتم دوش میگرفتم

یا استخر سر باز میرفتم 

یا میرفتم تو رودخونه تنگ شده

بعدش پنجره اتاقم شکست روم نشد به مامان بابام بگم مدت طولانی باد میخورد تو صورتم و سینوزیت گرفتم اون اولین بار بود از اون موقع دهنم سرویسه

الانم سه دوره انتی بیوتیک خوردم🙄 کولر کلاسامون میخوره بهم برمیگرده (تف ب ترم تابستون)تصمیم دارم ک نرم

الان نمیدونم چه کنم🫠 هرچیزی مربوط به سره خیلی بده 

⁦→⁠_⁠→⁩

من خون دماغ هم میشم

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چی

الان بهتر شدم رفتم دکتر

یک روز یازده بار خون دماغ شدم

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

الان بهتر شدم رفتم دکتریک روز یازده بار خون دماغ شدم

یا خدا

من لاغرم سی روزه انتی بیوتیکای مختلف میدن هیچ ب هیچی😭از کار زندگی افتادم سر سنگین ترشح پشت حلق پف پلک سردرد و.... 

⁦→⁠_⁠→⁩

وای منم الان که تابستونه مامانم کولر میزنه یا حتی پنجره باز کردنخجالت میکشم بگم نکنه تو این گرما یه ...

من تابستون. پارسال عود کرد امسال هم 

اره دکتر رفتم سی روزه انتی میخورم

بابا بگو بهش

⁦→⁠_⁠→⁩

دختر من هم تا باد میخوره سرش درد می گیره....هر چند وقت بینیش تخلیه میشه خوب میشه..اما دوباره اذیت میشه..روبرو کولر نمیتونه بشینه...همین امروز جوابای اسکن سینوس هاش رو گرفتیم ..مشکلی نبود..اما انحراف بینی و بزرگی پلیپ داره که می خواد عمل بینی انجام بده...هم عمل درمانی هم زیبایی..

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            
دکتر فقط همین رو داد ؟ این درمان نداره؟ یعنی تموم بشه. خسته شدم از این وضع😑

اره همش انتی انگلیس انتی بیوتیک ممنوعه مگر موارد خاص دکترا ایران بی سوادن 

⁦→⁠_⁠→⁩

دختر من هم تا باد میخوره سرش درد می گیره....هر چند وقت بینیش تخلیه میشه خوب میشه..اما دوباره اذیت می ...

جدیی یعنی ربط داشت

پیش کی براش نوبت جراحی گرفتید🥹

من الان پشت حلقم واقعا اذیته

⁦→⁠_⁠→⁩

یا خدامن لاغرم سی روزه انتی بیوتیکای مختلف میدن هیچ ب هیچی😭از کار زندگی افتادم سر سنگین ترشح پشت حل ...

عزیزم یه دکتر خوب برو

دختر من هیچوقت برای سردرد سینوسی دکتر نرفت..میگه تخلیه بشه خودش خوب میشه..حتی گوشهاش می گیره و لی باز خودش خوب میشه..الانم عکس گفت سینوس هاش تمیز هست..اما هر چند وقت پر میشه و گاهی هم چرکی..متاسفانه باید همبشه از حمام میاد مراقب باشه...زمستونها هم تو اتاقش باید بخور باشهو

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊