یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا کار ندارم به اینکه نمازی درسته که آدم رو تغییر بده
ولی برا یه خانوم به نظرم زشته که فحش بده به نظرم اون شخصیت خانومانش با فحش دادن میاد پایین اون ناز و اداهاش همه اونا چی میشه پس
بداخلاقی هم قطعا خوب نیست این همسر رو ازت دور میکنه
فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
صبرت رو ببر بالا. وقتی اعصاب ت خورد میشه ...تو دلت هی صلوات بفرست. یه لیوان آب خنک بخور. به خودت بگو بعدا هم میتونم جوابش رو بدم ؛ الان عصبانی هستم و جواب نمیدم ولی بعدا که آروم شدم هم وقت هست که گله گی کنم
ولی این چیزایی هم که میگی مثل فحش دادن و اینا رو در خودت اصلاح کن
میدونم سخته ولی یه مدت کار کن رو خودت درست میشه عزیزم نگران نباش
فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛