2777
2789

تاریخ تولد هممون رو همیشه یادمون هست بجز مامان

مامانا خیلی مظلومن 

چون از قدیم مامانم توی زمستون به دنیا اومد ولی بخاطر اینکه شناسنامه سن بالاتر بهش بدن شهریور تاریخ زدن براش 

نمی‌دونم چیشد که ما اصلااااا هیچوقت نه براش جشن گرفتیم نه حتی تولدش و تبریک گفتیم ( فقط روز مادر هواشو داریم) ولی اون و بابا همیشه تولدای من و داداشامو یادشونه🥲🥲❤️❤️حتی توی خانواده ی خود مامانم که ۴ تا فرزند.هستن تولد یکی از داعیان و خالم رو هرساله جشن میگیرن ولی تولد مامانم و دایی بزرگم رو هیچوقت هیچکس حتی تبریک نگفت شاید بخاطر همینه که ماهم پیگیر نشدیم🥲الان بعد از ۲۵ سال سن حس شرمندگی و خجالت میکنم چیکار کنم بنظرتون از این به بعد

کاربر قدیمی هستم

همون تاریخ شناسنامه‌ای رو جشن بگیر. مهم یه روزه که بهش اختصاص بدید و دور هم شاد باشید زمانش مهم نیست

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دیر نشده بنظرت؟

ن عزیزم حتما براش بگیرید رو همون شنلسنامه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ن عزیزم حتما براش بگیرید رو همون شنلسنامه

باشه ممنونم

خودش زمستان اسفندماه به دنیا اومد ولی مادربزرگم سواد ندارد یادش نیست چندمه ماه فقط گفت اسفند

بنظرتون اسفند بگیریم یا همین شهریور ؟

بعد از ۲۵ سال سنی که خدا بهم داد

کاربر قدیمی هستم

عزیزم دیر نشده بنظرت؟

چرا دیر بشه تولد هرساله دیگه. مگه نمیگی شهریوره؟ همون تاریخ بگیر

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
باشه ممنونمخودش زمستان اسفندماه به دنیا اومد ولی مادربزرگم سواد ندارد یادش نیست چندمه ماه فقط گفت اس ...

همین شهریور بگیر کو

تا اسفند

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)