2777
2789
عنوان

فقط دخترا بیان

84 بازدید | 7 پست

اگه تو خانواده ای باشین که با مادربزرگ و عمت زندگی کنی و توی همه ی مسائل زندگیت دخالت کنن،،،

مامان و بابات از عمت حساب ببرن،برادرت گاووو باشه و فقط بر ضد تو حرف بزنه،مامانت بینتون فرق بزارن و بابات به معنای واقعی کلمه غیرقابل تحمل باشه و....و بداخلاق و بی درک و بی شخصیت 

چیکار میکنی؟؟

عمت فقط زخم زبون بزنه و برای بقیه زبون نداشته و فقط شما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه اول از همه خداروشکر میکنم خانواده من اینطوری نیستن بابام اختیار زبون بهم داده گفت هرکی زخم زبون زد توهم نمک بپاش ولی بی دلیل نباش این یک دوما مقصر تو نیستی مقصر مامان و باباتن که زبنشونو کوتاه نمیکنن 

شایدم دلیل داره هیچی نمیگن

خونه برای بابات هست ؟ یا مستاجر عمت یا مادربزرگتی اگه نیستید پس چرا اینطوری میکنن 

والا عمه های من سرشون تو گوت خودشونه به کسی کار ندارن تازه میگن داداش زنت یچی گفت برخلافش عمل کنی وای به حالت