2777
2789

سلام ب دوستان عزيز مهرشادم يکي از کاربرا اقا که سال 1400 عضو ني ني سايت بودم و الان بعد از چهار سال برگشتم با دوتا تفاوت بزرگ يکيش خانومم و دوميش دختر کوچولوم پناه خانوم  

قصد موندگاري ندارم فقط اومدم ب اونايي که مشکلات زيادي دارن سختي زياد میکشن اميد ب زندگي ندارن و هزار چيزه ديگه بگم بخدا اينجوري نميمونه ي جا خدا دستتو ميگيره ي جوري بلندت ميکنه انگار دوباره جون گرفتي و متولد شدي هيچ وقت هيچ وقت نااميد نباشيد ب شرطي که تبجنگید امضا ني ني سايتم اين جمله اس

الماس فقط ي تيکه ذغال سنگه که تونسته زير فشار دووم بياره

اين جمله زماني ب حقيقت ميرسه که از جون مايه بزاريد واسه خودتون وگرنه اگه بخوايد بشينيد و منتظر باشيد همه چيز عوض بشه نميشه که هيچ بدتر هم ميشه اومدم اين حرفا رو بزنم شايد خيلي هاتون ب ي تلنگر نياز داشته باشيد خیلی دیدم که چقدر سختی میکشید تو زندگيتون من تلاشمو کردم اون چیزی که خیلی از فامیل و دوستا منتظرش بودن که ببینن زمین خوردم و خوشحال باشن بابتش اتفاق نیوفته و خداروشکر اون همه تلاش کردنا بالاخره ی جا جواب داد خواستم بگم خیلیا اطرافتون هستن تو لباس دوست فامیل و.... که منتظرن زمین خوردنتون رو ببینن حتما ی کاری کنید که این آرزو رو ب گور ببرن

قديما اگه کسي هست و منو ميشناسه بهم بگه چندتايي بيشتر يادم نمونده از کاربراي قديمي بهم بگه ی حالی ازشون بپرسم

تا ميتونيد خوبي کنيد بدون چشم داشت يکي هست واستون مينويسه و ي جاي براتون به بهترين شکل جبران ميکنه و راستی ی چیزی میگم حتما از نی نی‌ سایت بیاید بیرون بیش از اونی که فکر میکنید فضای سمی داره و ب شدت تو روحیه و زندگیتون تاتیر داره 90 درصد داستان ها ساختگی و فانتزی های ذهن کاربراس از کاراتون تو هر مسیری هستید و برای هر چی تلاش میکنید واسه نزدیک ترین آدم زندگیتونم نگید اینجوریه که اگه مسیرتون درست باشه و خوب ی جوری میزنن تو ذوقتون که کلان بیخیال بشید موفقیت و شکست هاتون رو مخفی نگهدارید آدما دیگه اون آدمای قبلی نیستن 

مخلص همه مهرشاد

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎

خدا قوت برادر ...

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان چرا اومدی نی نی سایت نفهیمدم سمی یا دوست داشتنی؟؟؟

چرا برگشتم ؟ وقتی از این همه حرفی که زدم فقط به اومدن و سمی بودن توجه کردید حرفی نمیمونه اگه میخوندید میدید نوشتم قصد موندگاری ندارم فقطم برای همین تاپیک برگشتم که اگه چهار نفر تو شرایط چهار سال پیش من هستن خودشون رو نبازن و واسه زندگیشون تلاش کنن

زوری بوده بالا سرتون که وقتی چیزی رو نمیخونید داخلش نظر بدی رد شو برو برادر نظرم نده

خوندم و گفتم خدا قوت برادر! 

زودی بوده بالا سرت که اومدی تاپیک بزنی و انتظار واکنش های  زیادی باشی ؟ 

معذرت می‌خوام نمی‌دونستم به یه خدا قوت برادر قانع نبودی و متوجه نبودم باید یه تومار نامه ازت تشکر کنم بابت تاپیکت 😐

الآنم میخوای یه جواب سطحی بدی و تاپیکت رو ببندی ؟ 

و منتظر جواب نباشی و بگی اخیییشششش ؟ 🤣

داداش اگر تاپیکت محتواش قوی شدن هستش پس قوی باشی 

واکنش های عجیب چیه از خودت نشون میدی ؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

خوندم و گفتم خدا قوت برادر! زودی بوده بالا سرت که اومدی تاپیک بزنی و انتظار واکنش های زیادی باشی ؟ ...

نگاه کن عزیز من دنبال واکنش زیاد نیستم اگه میخواستم به حرف چهارتا مثل تو زندگی کنم الان جای تو بودم این خوشمزه گی ها واسه ما نکن