سلام ب دوستان عزيز مهرشادم يکي از کاربرا اقا که سال 1400 عضو ني ني سايت بودم و الان بعد از چهار سال برگشتم با دوتا تفاوت بزرگ يکيش خانومم و دوميش دختر کوچولوم پناه خانوم
قصد موندگاري ندارم فقط اومدم ب اونايي که مشکلات زيادي دارن سختي زياد میکشن اميد ب زندگي ندارن و هزار چيزه ديگه بگم بخدا اينجوري نميمونه ي جا خدا دستتو ميگيره ي جوري بلندت ميکنه انگار دوباره جون گرفتي و متولد شدي هيچ وقت هيچ وقت نااميد نباشيد ب شرطي که تبجنگید امضا ني ني سايتم اين جمله اس
الماس فقط ي تيکه ذغال سنگه که تونسته زير فشار دووم بياره
اين جمله زماني ب حقيقت ميرسه که از جون مايه بزاريد واسه خودتون وگرنه اگه بخوايد بشينيد و منتظر باشيد همه چيز عوض بشه نميشه که هيچ بدتر هم ميشه اومدم اين حرفا رو بزنم شايد خيلي هاتون ب ي تلنگر نياز داشته باشيد خیلی دیدم که چقدر سختی میکشید تو زندگيتون من تلاشمو کردم اون چیزی که خیلی از فامیل و دوستا منتظرش بودن که ببینن زمین خوردم و خوشحال باشن بابتش اتفاق نیوفته و خداروشکر اون همه تلاش کردنا بالاخره ی جا جواب داد خواستم بگم خیلیا اطرافتون هستن تو لباس دوست فامیل و.... که منتظرن زمین خوردنتون رو ببینن حتما ی کاری کنید که این آرزو رو ب گور ببرن
قديما اگه کسي هست و منو ميشناسه بهم بگه چندتايي بيشتر يادم نمونده از کاربراي قديمي بهم بگه ی حالی ازشون بپرسم
تا ميتونيد خوبي کنيد بدون چشم داشت يکي هست واستون مينويسه و ي جاي براتون به بهترين شکل جبران ميکنه و راستی ی چیزی میگم حتما از نی نی سایت بیاید بیرون بیش از اونی که فکر میکنید فضای سمی داره و ب شدت تو روحیه و زندگیتون تاتیر داره 90 درصد داستان ها ساختگی و فانتزی های ذهن کاربراس از کاراتون تو هر مسیری هستید و برای هر چی تلاش میکنید واسه نزدیک ترین آدم زندگیتونم نگید اینجوریه که اگه مسیرتون درست باشه و خوب ی جوری میزنن تو ذوقتون که کلان بیخیال بشید موفقیت و شکست هاتون رو مخفی نگهدارید آدما دیگه اون آدمای قبلی نیستن
مخلص همه مهرشاد