2777
2789

میگه شب پاشدم دیدم یکی عین شوهرم پایین تخت گوشه دیوار تو تاریکی وایساده، یهو بهش گفتم فلانی بیا بگیر بخواب اونم حرکت کرده اومده، خودشم همون لحظه خوابش برده 

فرداش از شوهرش پرسیده گفته من نبودم اصلا 

چند روز بهش فکر می کرده پیش خودش گفته حتما خیالاتی شدم 

یهو شبش خواب رفته، حالا نمیدونه خواب و بیداری 

یهو دوباره اونو دیده که بهش گفته: می خوای ببینی من واقعی ام، بعد انگشت شقت پاشو کشیده 

اینم جیغ کشیده شوهرشو بچه هاش اومدن بالا سرش😑

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

پشمامممم 

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترسناکه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من از یه نفر شنیدم یه جن کاملا شبیه شوهرش میدیده با این تفاوت که فقط دم داشته ...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .