2777
2789
عنوان

قبل ازدواج دستپختتون چطور بود

157 بازدید | 23 پست

من اصلا  دستپختم خوب نیست یعنی همه اصولشو بلدم ولی خوشمزه نمیشه.

بعضی وقتا خوب میشه بعضی وقتا افتضاح

مامانم میگه من نگرانم درآینده میخوای چی بذاری جلو شوهرت بخوره😂

یکی سر پا موند و رسید:)

هیییچی بلد نبودم هیچییی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بگو رستوران هست. 😋

قلق باید بلد باشی. 

نکات رو رعایت کنی،  دستپختت عالی میشه

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا اشپزی بلد نبودم هیچیییی نمیدونستم ولی خب استعدادشو داشتم الان یه اشپزی شدم بیا و ببین

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من هنوز ازدواج نکردم ولی امروز موفق شدم نیمرو رو بدون سوزوندن درست کنم😐😐😐💔💔💔💔

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

من اصلا اشپزی بلد نبودم هیچیییی نمیدونستم ولی خب استعدادشو داشتم الان یه اشپزی شدم بیا و ببین

چجوری یاد گرفتی 

کسی که تورا رَنجانده خواهد رنجید در حین شادی در حین امید؛🤍🌱

عالی

من مامانم‌ شاغل بود و تمام مسئولیت خونه رو دوش من بود وبا توفیق اجباری یه آشپز ماهر شدم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
چجوری یاد گرفتی

خودبخود مامانم و مادرشوهرم پختنی نگاه کردم یاد گرفتم تو عقد بودم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

منم همینم قبل ازدواج وبعد ازدواج دستپختم صفر همه چیو بلدم بپزم ها ولی خوشمزه نمیشه همسر خدابیامرزم بچمون رو بغل میکرد میکف پسرم قراره هرروز منوتواسهال بکیریم ازدست دستپخت مامانت چقد گناه داریم😂😂🥺🥺🥺

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

من اصلا حتی تخم مرغ هم بلد نبودم🤣 هیچ امیدی نداشتم اما نمیدونم چرا از اولش همه غذاها خیلی خوب درومد ...

چ میدونم یه بار با یه دستور آشپزی خورشتم خوب میشه یه بارم با همون دستور افتضاح

یکی سر پا موند و رسید:)