مشاورم گفت این هفته معادله نا معادله رو تکمیل کن منم گفتم اوکی هست
الان دیدم اشتباه کردن از فیلم ها قبلی چند تا دیگه مونده حواسم نبوده اینو گفتم امشب بهش بگم اشتباه کردم؟
اینم بگم پیشروی زیست و شیمی و فیزیک تا الان عالی بوده
دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمیدانم چه حکمتیست...انتظار میرفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋
یکی گفته بود نگو دیدش بد میشه...این هفته میخواد ازم آزمون بگیرم بخاطر همین میترسم
دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمیدانم چه حکمتیست...انتظار میرفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکی گفته بود نگو دیدش بد میشه...این هفته میخواد ازم آزمون بگیرم بخاطر همین میترسم
وا اصلا بزار دیدش بد بشه چیکار کنی خب اشتباه کردی دیگه که از قصد نبوده با مشاورت صادق باش اصلا نگو ناراحت بشه و فلان پول میگیره همین کارارو بکنه مهم اینه تو موفق بشی
وا اصلا بزار دیدش بد بشه چیکار کنی خب اشتباه کردی دیگه که از قصد نبوده با مشاورت صادق باش اصلا نگو ن ...
آره میگه صادق باش منم همیشه باهاش صادقی نمیخوام این سه مورد دروغ بگم بخش اصلا این هفته آزمون دارم باید راستشو بگم