دختر خواهرم دوروز پیش ابروهاشو میکرو کرده و الان از ابروهاش ترشحاته زرد رنگ میاد وعفونت کرده این چندروزه هم دکتره متخصص جایی نیست.ازتون راهنمایی و مشورت میخوام ببینم باید چیکار کنیم...آیا این عفونت طبیعیه؟وآیا باید بازم پماد تترا و آ...بزنه ؟کسی تاحالا همچین تجربه ایی داشته یانه؟
توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏
[QUOTE=392765645]کمپرس سرد یعنی میگین نگران نباشیم
در ضمن ممنون که وقت گذاشتین
توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏
میگه طبیعیه اگه بازم خوب نشد آنتیبیوتیک بزنیکم زمان میبره
در ضمن پلکش هم پف کرده