2777
2789

من ندیدم کلا عشق ابدی رو حتی ۱ قسمت هم ندیدم و زیاد از ماجرا خبر ندارم دوستام و گاها تو یوتویوب میبینم و رد میشم

این درسته که حموم نمیره؟ یا چون ازش نفرت دارن اینو بین زبون ها انداختن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمی‌بینم ولی از همون کلیپهای کوتاه متوجه شدم چون سرش شوره داره بهش اونجوری میگن 

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

خیلی کش دادن قضیه رو. نمی رفته ولی نه در این حد که بولدش کردن

خودش گفت شامپوهای اونجا به سرم نمیساخته

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

درکل چرکو‌کثیفه موهاش از شدت چربی و شوره حتی تو فیلمم معلومه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
هم طناز و هم شاهین جفتشون افغانی ان فقط اینو میدونم

چه ربطی داره😑

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱