2777
2789

🌱به نام خدای مهربون 🌱

⚠️و تو ای مخاطب با وجدان بیدار، بدان که:

در آخر الزمان فتنه،فساد و آشوب غوغا میکند ...

مردم دائم در هراس و خوف و نگرانی به سر می برند از فساد و شهوات به هر نحوی استقبال میکنند  

احکام خدا نادیده و زیر پا  گذاشته میشود و برای خودشان توجیه میسازند ... نماز  سبک و ضایع میشه ..😓

منکرات و انحراف ها معروف میشود ‌و معروف و کارهای خوب، منکر و زشت محسوب میشود !
عده ای هم که حقیقت رو  شناخته اند کناره میگیرند و سکوت میکنند ..🫣

⚠️بدن ها بدن انسان و‌قلب ها ،قلب شیاطین میشود‌.

ناسپاسی و شکایت از نعمات خدا زیاد میشود..

این ایام به خدا پناه بریم 

و در صدد اصلاح باشیم

که خداوند اصلاح گران عادل را دوست دارد .🕊️

🌼وفقط ۱۰ روز تاعید بیعت با یگانه موعود عالم باقی است🌼

وعده‌گاه عشق و انتظار ماست؛باز هم دست‌ بر سینه ، آماده تجدید بیعت با نورِ وجودِ امام زمان (عج) می‌شویم.

🌻با نوشتن #سلام_امام_زمانم‍ در ثواب تاپیک شریک باشیم🌻

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

صبح مومن و شب کافر 

تكون فتن يصبح الرّجل فيها مؤمنا و يمسي كافرا إلّا من أحياه اللَّه بالعلم‏..🌱

فتنه هایی خواهد بود که در اثنای آن مرد به صبح مومن باشد و به شب کافر شود , مگر آنکه خدایش به علم زنده دارد.

نهج الفصاحه🌹

در فتنه ها بی منفعت باش 🤌

كُن فِي الفِتنَه كابنِ اللَّبونِ لا ظَهرَ فَيَركَبَ و لا ضَرعَ فيَحلَبَ؛

در فتنه ها همچون شتر دو ساله باش؛ نه پشتي دارد تا سوارش شوند و نه پستاني تا شيرش را دوشند🍃

نهج البلاغه(صبحی صالح) ص 469 ، حكمت🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراقب زبان باشیم 🛑

گاهی یک کلمه می‌گویی فتنه می‌شود. 

زبان فتنه است. «فِتْنَهُ اللِّسَانِ أَشَدُّ مِنْ ضَرْبِ السَّیْفِ» (بحارالانوار/ج68/ص286)🌱 

یعنی فتنه‌ی زبان از فتنه‌ی شمشیر سخت‌تر است. چون گاهی جای شمشیر خوب می‌شود. 🗣️

امام علی علیه السلام:
ـ في قولِهِ تعالى: «و لَو لا دَفْعُ اللهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَفَسَدَتِ الْأرْضُ» ـ: مَعناهُ يَدفَعُ اللهُ بالبَرِّ عنِ الفاجِرِ الهَلاكَ.🍃

ـ درباره آيه «اگر خدا برخى مردم را به وسيله برخى ديگر دفع نمی‌كرد، قطعاً زمين تباه مى‌گرديد»

تفسیر ـ فرمود: معنايش اين است كه خداوند به بركتِ وجودِ نيكوكار، هلاكت را از بدكار دفع می‌كند.

یعنی به حُرمت اعمال و دعا های انسان های نیک
عذاب از دوش افراد بدکار امت برداشته میشود💯🤲

امام علی علیه السلام:

...فلا تکونوا أنصاب الفتن و أعلام البـدع، والزمـوا مـا عقد علیه حبل الجماعه، و بنیت علیه أکان الطاعه،... (خطبه ۱۵۱ نهج البلاغه)🌱

...شما از نشانه های فتنه ها و بدعت ها مـباشید. بر خود لازم شمرید که از آنچه رشته جماعت به آن بسته شده و اساس اطاعت و بـندگی بر آن نهاده شده، دسـت بـرمدارید.🤌

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

السلام علیک یا صاحب الزمان و یا شریک القرآن 💙

اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانم زینب کبری 

چه کسانی در فتنه گری از دجال شدید تر است؟

حب و بغض 

هـمانا از کـسانی که مدعی مودت ما اهل بیت هستند، کسی هست که در فتنه گری، برای شیعیان مـا از دجـال شـدیدتر است. (راوی) گفتم: برای چه؟ (امام) گفت: به خاطر دوستی با دشمنان ما و دشمنی با دوستانمان. چـون چـنین شد، حق با باطل آمیخته می شود و مؤمن از منافق بازشناخته نمی شود.🌹

وسائل الشیعه، ج ۱۶، ص ۱۷۹، ح ۲۱۲۸۹)🌱