2777
2789
عنوان

دعوام با شوهرم بیاین کمک

91 بازدید | 6 پست

با شوهرم رابطه خوبی دارم. همه تلاشش و برا زندگی میکنه. اما توی دعوا تعادل نداره. پری شب یهو بهم گفت من از تو خوشگل ترم قیافه من ۱۰۰ هیچ تورو میزنه و حرفای اینجوری.. منم عصبانی شدم گفتم مهم پوله که نداریش. عصبانی شد زد روی میز و دیگه سکوت کرد. تو دعوا درحالی که تورو به مرز انفجار رسونده دیگه سکوت می‌کنه !! تا دیشب دوباره بحث شد.چند بار منو هول داد گوشمو پیچوند دستمو فشار داد. گریه هم میکردم می‌گفت دارم لذت میبرم که سوزوندمت !! واقعا نمی‌دونم چیکار کنم. به خانوادم بگم یا نگم . دعوا های اینجوری هم شاید هر ۳/۴ ماه یکبار برامون پیش بیان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشکلم با همونه. که تو دعوا ها انجام میده. کتک نمیزنه.اما هول دادن و اینکه دستمو فشار بده و اینا ...

شاید پیش بیاد نزار بهت دست درازی کنه گریه کردن چیه که اون لذت ببره

تو بدترین شرایطم جلوش گریه نکن

جدی و عصبی باهاش برخورد کن بشینه سرجاش

فکر کنم این روش جواب بده

باتوجه به حرفی که زدی

گفتی بهش گفتم پول نداری زد رو میز وساکت شد