2777
2789
عنوان

خواستگار اومده برام صندوق داره توی فروشگاه زنجیره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 32 پست

ببین بقیه خواستگارات چطوربودن سطح این چقدر پایینتر یا بالاتربوده 

بعضی دخترا چهره خوبی ندارن سطح فرهنگی و اجتماعیشون پایینه یک خواستگار کاری و سالم براشون خیلی خوبه یکی نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم بابام وضع مالیش توپه خدا رو شکر چشم بد به دور 🧿🧿 خودمم آرتیست و انیمیشن سازم

خب پس دیوونه ای میخوای زن این بشی؟

آدمی که تو خونه باباش داشته بعدن نداشتن خیلی بیشتر واسش سخته

فروشگاه زنجیره ای دولتی یا خصوصی ؟ 

یه مسئله وجود داره کسایی که کار فروشگاهی میکنن حتی با تعدیل نیرو هم به راحتی وارد فروشگاه دیگه میشن ولی خب احتمال تعدیل نیرو زیاد اگه خصوصی باشه درضمن کارشون خیلی سنگین ممکنه بی اعصاب بیاد خونه با مشتریا زیاد سرو کله میزنن  ۲٠ تومن هم حقوق متوسطیه دیگه بستگی به خودت داره 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

خودم بابام وضع مالیش توپه خدا رو شکر چشم بد به دور 🧿🧿 خودمم آرتیست و انیمیشن سازم

خب پس قبول کن 

گرچند شغلش جوری شاید بیرونش کنن و از اول نگیری از بابات بزار خودش پول کار کنه  مزه پول بابا بره زبونش مث من میشی همش باید بگیری و اقا کار نکنه 

خدایا شکرت 

من جدیدا دارم حس میکنم ریش سیبیل دارم درمیارم واس خودم مردی شدم

شوهرم نزدیک ۲۰ حقوقش خودمم ۱۵ بعد همیشه هم میگه ندارم از خودت بده بهت برمیگردونم

بعداگهه پول خودم به خودم بده میگه من که بهت پول میدم تو نمیبینی 🙄😐

لامصب شیطونو تو درس میدی

پول خودم میده خودم میگه بهت پول دادم 

شوهر آدم پیدا کن اخلاق داشته باشه خسیس نباشه همین

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

پس ردش کنی بهتره . حتی ممکنه دلیل اصلیش برای خواستگاری و ازدواج چشم طمع به ثروتتون باشه . که اگر دلیلش این باشه ازدواج مفت نمی ارزه . با چیزایی که گفتی احتمالش زیاده کیس بهتری بیاد خواستگاریت . 

۳۰. میگه بالاخره عوض میکنم

ببین من پارتنرم بیست و یک‌سالشه و با وجود این‌که یکی از شغل‌هاش هنوزکارآموزیه و افزایش حقوق نداشته و دانشجوئه،درآمد چهارد‌ه‌پونزده‌تومنه و چشم‌اندازی که برای یک‌سال آینده‌ش داره اینه که به ۲۵ تومن برسه. 

سی سالگی برای همچین شغلی خیلی زیاده. چرا تا الآن عوض نکرده شغلش رو؟ چند وقته سر این کاره؟ تحصیلاتش و برنامه‌ش برای این تغییر شغل چیه؟ درآمد کم رو می‌شه زیاد کرد، به شرط این‌که کم بودنش از کوتاه‌نظری و بی‌جنمی نباشه.

ببین من پارتنرم بیست و یک‌سالشه و با وجود این‌که یکی از شغل‌هاش هنوزکارآموزیه و افزایش حقوق نداشته و ...

فک کنم هفت ساله توی همین کاره و از ۲۶ سالگی شروع کرده 

میگه می‌خوام عوض کنم ولی من چندان نپرسیدم 

بدبختانه این جاست که خوشم اومده ازش و چشمم رو گرفته میترسم تصمیم احساسی بگیرم. 

نمی‌دونم چیکار کنم دیگه 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
🙃💔عاقبتت میشه عین تاپیک اخر من

چقدر شما عاقلی و باشعور اینقدر که دوست دارم باهاتون دوست شم

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1