2777
2789
عنوان

با مامانم به شدت دعوام شده

637 بازدید | 60 پست

مامانم زن خیلی صبور و ارومیه ولی من به آدم عصبی و متاسفانه غرغرو هستم این صفات بدمه نه که الکی بخوام غر بزنم و بدخلقی کنم روانی که نیستم ولی یکی پا رو دمم بزاره اعصاب معصابم می‌ره زیر خط فقر از باشگاه اومدم دیدم آبگوشت گذاشته یعنی منفجر شدم مثل بمب ساعتی چون من از سیزده سالگی تا به الان لب به گوشت قرمز ماهی نمی‌زنم شروع کردم داد بیداد دیدم در کمال خونسردی گفت عمت اینا دلشون خواسته گفتم پس من چی گفت خودت درست کن گفتم تو اشتباه کردی گذاشتی اومدم تو اتاق در محکم کوبیدم به هم الان دیدم زنگ زده به بابام داره غر میزنه

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال کبیر 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بترس از عواقبش تو زندگیت

عزیزدلم باهام دیگه گلاویز نمی‌شیم مادرم میزارمش رو سرم نمیزارم دست به سیاه سفید بزنه ولی امان از اون موقع ها..

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال کبیر 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

خب عزیزم این همه سال غذا درست کرده برات یبار اینو درست کرد حالا شما اگه خودت غذا درست کنی برای خودت ...

من زخم معده دارم ولی الان واقعا حوصله پای گاز موندن ندارم

ببخشیدا جای مامانت بودم یه دست میزدمت

هیچوقت نزده همیشه سعی کرده با صحبت کردن حلش کنه ولی این راهکاره بهش میگم که از دستم حرص نخوره 🥲

من زخم معده دارم ولی الان واقعا حوصله پای گاز موندن ندارم

انشاالله که زودتر خوب بشی 

خب مادرت هم گناه داره بنده خدا شاید کار داشته نتونسته برای شما غذا درست کنه

به نظرم مردمو مظلوم ترین عضو خونه هستن 

فقط به خودت اعتماد کن 🙃😉❤
خداروشکر که بچه ندارم. وگرنه دختر قدر نشناس متوقع و پرویی مثل تورو زنده نمیزاشتم.

خداروشکر که شما هنوز مادر نشدی و امیدوارم که برای بچه آینده تون بهترین باشید اما این یه موقعیت که پیش اومده بیست چهار ساعت که باهام دعوا نداریم شما به شخصه میدونی من چه کارایی برای مادرم انجام میدم ؟؟؟

عزیزدلم باهام دیگه گلاویز نمی‌شیم مادرم میزارمش رو سرم نمیزارم دست به سیاه سفید بزنه ولی امان از اون ...

بیا و همون موقع ها هم خودتو کنترل کن ، پسرم مثل شماست بارها دلمو شکونده با اینکه به خدا قسم همش دارم براش دعا میکنم و از خدا می‌خوام ببخشدش ولی بد گره تو کارش افتاده برکت از کارش رفته ،مادر حرمتش با همه فرق داره حتی اون ببخشه خدا نمی‌بخشه ،به خودت رحم کن عزیزم ،ی بار دوبار تمرین کن و سکوت و صبر کن

خوب خیلی بیجا کردی از باشگاه اومدی ابگوشت بمب پروتئنه بخور حرف بیخودم نزن

حس مامانبزرگم بهم دست داد نمیتونم بخورم سر یه قضیه ای و این که هیچوقت به هیچ عنوان بهش لب نمی‌زنم