2777
2789

نگید حسودید من به دوستم اصلا حسودی نمیکنم بچه ها ولی خیلی بهم بدگذشت ما تو حال و هوای خودمون بودیم بعد پسرای زیادی میومدن به دوست من پیشنهاد میدادن بعد باورتون نمیشه با من رفتار درستی نداشتن دوستم با یکیشون اوکی شد اونم دوستشو اورد چهارتایی داشتیم حرف میزدیم بعد دوست اون پسره بهم گفت تو چرا دماغتو عمل نمیکنی ببینید طرف چقدر وقییح بود مگه سرجمع منو چقدر میشناست ک یهو این حرفو زد بعد همون پسره ب دوستم میگفت بینیتو خیلی خوب عمل کردی فیست خیلی خاصه برو فیس مدل کار کن و از این حرفا و چند نمونه این موردی از سمت پسرای دیگه دوباره تکرار شد و من تمام اون مدت حس ی دختر خیلی زشت رو داشتم ک کسی بهش توجه نمیکنه و باهاش حال نمیکنن  خدایی قیافم بد نیس نمیگم خیلی قشنگمم ولی واقعا بد نیستم ای کاش میتونستم عکسمو بزارم شما بگید حق من بود اینهمه حرف بد

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار تو سرشت ما دخترا اینه ک انتخاب شیم 

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
حستو میفهمماون پسرام میخواستن وقتشون رو با لاس پر کنن.در تو ندیدن لاس زن باشی😉

تو نمیدونی چجوری با من بد رفتار میکردن وای باورم نمیشه تو عمرم هیچ پسری باهام اونطوری رفتار نکرده بود واقعا هنوز توشوکم

چقدر بدبخت بودن که فقط بخاطر قیافه میومدن جلوهمون بهتر که از تو خوششون نیومد

وای دختر نمیدونی چقد ب خودم حس بد گرفتم قبلش تو عالم خودم بودم با خودم حال میکردم

وای دختر نمیدونی چقد ب خودم حس بد گرفتم قبلش تو عالم خودم بودم با خودم حال میکردم

باید میرفتی از پیششون یه مشت عوضی چشم چرون بودن

😊 اتفاقا بهتر که به چشم عوضی های هولی مثل اونا زیبا نمیای

تو نمیدونی چجوری با من بد رفتار میکردن وای باورم نمیشه تو عمرم هیچ پسری باهام اونطوری رفتار نکرده بو ...

انقد ب اون تور و جریاناتش فکر نکن که باورت بشه مشکل داری

پاشو یه حرکتی بزن حالت خوب بشه..

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40