2777
2789
عنوان

خوابگاه دانشجویی لطفا بیایننننن

42 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان 

تو دفترچه سال های قبل مثلا بعضی رشته ها نوشته فاقد خابگاه  یعنی هیچ طوره خوابگاه تعلق نمیگیره؟  

امسال که فکر نکنم چیزی بیارم  ولی واسم دعا کنید سال دیگه پزشکی قبول شم (: 

اصلا ریسک نکن اگه هزینه خوابگاه برات مهمه نزن اون رشته هارو

یه شهر کوچیک الان هزینه خوابگاه خودگردان نزدیک ۸ تومنه اتاق ۸ نفره

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
اصلا ریسک نکن اگه هزینه خوابگاه برات مهمه نزن اون رشته هارویه شهر کوچیک الان هزینه خوابگاه خودگردان ...

خب اخه زده فاقد خابگاه یعنی خودگردان میدن؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اخه زده فاقد خابگاه یعنی خودگردان میدن؟

این یعنی مسئولیت خوابگاهت با دانشگاه نیست خودت باید خصوصی جایی و پیدا کنی یا خونه بگیری دانشگاه کاری نداره

بنویسه خودگردان یعنی خوابگاه خصوصیه هزینه هاش ولی زیر نظر دانشگاهه و دانشگاه به اونجا معرفیت میکنه

حالت عادی دانشگاه ها خودشون خوابگاه دولتی دارن ک اکثرا تو محوطه ی دانشگاهه که هزینه هر ترمش نهایت ۲ تومن بشه تازه خیلی زیادم گفتم

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
این یعنی مسئولیت خوابگاهت با دانشگاه نیست خودت باید خصوصی جایی و پیدا کنی یا خونه بگیری دانشگاه کاری ...

مرسی از توضیحت

مرسی از توضیحت

💙