2777
2789

منظور از مشکل این نیست که حتما جنگ و جدال داشته باشین، منظورم اینه با رفتار ها و کاراشون مشکل داشته باشین... 

من بشخصه هم بالاشهر هم پایین شهر تو آپارتمان زندگی کردم، هم اجاره نشین بودم هم مالک، ولی تو هر ساختمانی که رفتم، بازم یه نخاله وجود داشته، بااینکه خودمون خیلی خیلی رعایت میکنیم، تو همه حال هوای همسایه هارو داشتیم، هیچوقت نشده که یه همسایه بیاد در واحد رو بزنه به یه رفتارمون اعتراض کنه ، اما متاسفانه توی هر ساختمونی که رفتم ، ببخشید که اینو میگم یه خانواده بی فرهنگ هم تو ساختمون بوده 

دیگه حالم از آپارتمان نشینی به هم میخوره، میخوام بدونم شما هم تاحالا از رفتار همسایتون اذیت شدین یا فقط من دارم عذاب میکشم ،

خب من ۲۶ سالمه همش توی تعداد بالای واحد ها بودم

رفتارهای اذیت کننده برای ما داشتن ولی خب با اعتراض عادی خوشبختانه ادم های خوبی بودن و رعایت میکردن

خوشبختانه زیاد بیشعور نبودن و یک شعوری وجود داشت

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

حتی خونه ویلایی هم بگیری آخرش همین وضعه،مامانم خونه ویلاییه میگه یه نفره تا برق قطع میشه(دوربین دارن برای کوچه)خارج روز هایی که برای آشغال اعلام کردن،میاد آشغال میذاره روبروی خونه مامانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما الان همسایه هامون خوب و بی ازارنا

یه ک..کشی هست مادر مع..یوب ساعت ۵  ۶ صبح در حیاطو میکوبه تا ببنده صداش منو یاد شبی که بهمون حم..له شد میندازه

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

البته اونهایی که احساس تملک و حضور دائمی نمیکردن وقتی میومدن خدارو بنده نبودن و یکم درصد شعورشون بعضی هاشون پایین بود

ولی ادم های خوب هم بینشون بود

(الان میان به من حمله میکنن 😂)

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بله ساختمان قبلی که توش بودم ۸ سال زندگی کردیم الحندلله هیچ مشکلی پیش نیومد کوچکترین اتفاق بدی پیش نیومد دیگه بخاطر قدیمی بودن ساختمون ناچارا جابجا شدیم ،همسایه های جدید رو نمیشناسم ان شالله اینا هم خوب باشن 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

خداروشکر ۳بار خونه عوض کردم همیشه همسایه خوب داشتم

الان ۸ساله این خونمون هستیم هر طبقه ۴ واحدیم ولی خداروشکر مشکلی نداشتیم

اصلا کسی نمیبینیم مگه اینکه تو اسانسور ببینیم سلام علیک کنیم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
حتی خونه ویلایی هم بگیری آخرش همین وضعه،مامانم خونه ویلاییه میگه یه نفره تا برق قطع میشه(دوربین دارن ...

دو سه سال خونه ویلایی بودیم واقعا آرامش داشتم، اما وقتی شهرمون عوض شد دیگه همش آپارتمان نشین شدیم

ما الان همسایه هامون خوب و بی ازارنایه ک..کشی هست مادر مع..یوب ساعت ۵ ۶ صبح در حیاطو میکوبه تا ببند ...

دقیقا یکی از مشکلات ما همینه. من نمیدونم دقیقا چجوری فکر میکنن که ذره ای عذاب وجدان نمیگیرن که شاید همسایمون آزار ببینه

بله ساختمان قبلی که توش بودم ۸ سال زندگی کردیم الحندلله هیچ مشکلی پیش نیومد کوچکترین اتفاق بدی پیش ن ...

عزیزم برای منم دعا کن که همسایه های خوبی نصیبم بشه ،واقعا درسته که میگن همسایه ی خوب، نعمتع

دقیقا یکی از مشکلات ما همینه. من نمیدونم دقیقا چجوری فکر میکنن که ذره ای عذاب وجدان نمیگیرن که شاید ...

بخدا هرشب قلبم میلرزه هرشبم لعن و نفرینش میکنم دستش لای در قلم بشه یا خودش و خانوادش تو راه دهات شون بمیرن

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...