2777
2789

امروز اصلا شیفتی ندادن باش دعا میکنید شیف بهش بدن 

بتونه امروز کار کنه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

چرا نمیرید یه جایی کار کنید هر دو

فروشگاه

منشی گری 

مغازه های ترشی و سبزی اینا

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیرید یه جایی کار کنید هر دوفروشگاهمنشی گری مغازه های ترشی و سبزی اینا

از قبل عید از پیش ما رفته

دوریم از هم

میگه پول قسط و قرض موتکر در بیارم بعد

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

ب حق امام رضا ب شوهرتون شیفت بدن میشه برام منم دعا کنید مدتیه شوهر منم کار براش نیست

ممنونم

عزیز ب همسرت بگو بره تو تعمیر بخاری و شوفاژ یادبگیره ی ماه دیگه نون تو روغنه

بره پایه یک یاد بگیره بشه راننده ماشین سنگین صاحب ماشین به راننده ۴۰ ۵۰ میلیون میده

هر چی بهش گفتم پایه بک بگیر گوش نکرد