2777
2789

همشون یه جورین که ما باید سرپرستیشونو به عهده بگیریم خرجشونو بدیم 

طرف سی سالشه هیچی نداره میاد خواستگاری

طرف هیچی نداره حتی یه کار درست 

آدم نمیدونه به چی دلشو خوش کنه 

طرف رسماً بیکاره 

مشروب فروشه 

از من کوچکتره باید باباش خرجشو بده 

طرف مشکل جسمی داره 

خلاصه که یه آدم درست تو اینا نیست که نرمال باشه 

اطرافم هم در از ازدواجایی که پشیمونن

چقدر پسرا داغونن

از بس خانما با هر ننه قمری ازدواج کردن فک میکنن همه قبولشون میکنن

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند نفر تاحالا اومدن مگه؟ این کلا شد سه نفرنهایت این سه تارو توی رزومت نیار

زیاد 

از 18 سالگی

فقط همینا که یادم بود اونای دیگه هم همین جوری بودن خانوادم رد کردن 

منی که شوهرم پولدار و تحصیل کرده و قدبلند هیکلی و عاشق و کمک کار خونه و... بازم پشیمونم 

یه کارایی میکنه عجیب غریب 

سرشناسه یه شهر میان از همسر من کمک میگیرن ، انوقت یکارای بچگانه ای میکنه

اونهمه حرص میخورم من ، بعدش میاد توضیح و منت کشی و...

و این چرخه ادامه دارد😑😑

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

وای منم ۲۵ سالمه با یکی دارم آشنا میشم یه شماره بهم داده هیچی ندارم بعد میگم خب چرا هیچ اپلیکشنی نداری میگه این خط رو جدید خریدم که اگه ببار رابطمون نشد شماره اصلیمو نداشته باشی 

بعد من خر با خطی که ده ساله دارم بهش پیام میدم 😐

منی که شوهرم پولدار و تحصیل کرده و قدبلند هیکلی و عاشق و کمک کار خونه و... بازم پشیمونم یه کارایی می ...

دیگه آدما 100 درصد کامل نیستن

همه ما یه نقص هایی داریم

بازم نرماله 

قدرشو بدون 

زیاد از 18 سالگیفقط همینا که یادم بود اونای دیگه هم همین جوری بودن خانوادم رد کردن

خب پس اینم شانس شمایه 🫠

چنان ازدواج خوبی کنی که با شوهرت به اینا بخندی بعدا

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

وای منم ۲۵ سالمه با یکی دارم آشنا میشم یه شماره بهم داده هیچی ندارم بعد میگم خب چرا هیچ اپلیکشنی ندا ...

این ادم یه ریگی به کفشش هس من تجربه این مدلی شو دارم 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

وای منم ۲۵ سالمه با یکی دارم آشنا میشم یه شماره بهم داده هیچی ندارم بعد میگم خب چرا هیچ اپلیکشنی ندا ...

به نظرت این آدم به درد ازدواج میخوره ؟

کسی که این مدلی دوست بشه ؟