2777
2789

یه مشاور پیدا کردم داره بهم لطف میکنه رایگان که نه هزینه خیلی کمی میگیره که اونم قراره خودم بدم بعد خانوادم مخصوصا مادرم همش مخالفت میکنه میگه نیاز نیست مشاور فلانه فلانه ... درحالی که من دوساله پشت کنکورم هرچی براش میگم بابا نمیتونم بدون مشاور مخالفت نکن میگه نه میگید چیکار کنم .. نمیزاره همش میگه بابات دیگه یه قرون خرجت  نمیکنه میخای از کجا بیاری ...  و ...

ازش پنهان میکردی 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راه خودت رو برو فردا همین مادرت اگه قبول نشدی سرزنشاش شروع میشه چند سال دیگ هم بهت میگ من گفتم نه تو کار درست و میکردی یا اره تو راست میگی کاش گرفته بودی .

پس ولش کن اگه مشاورت خوبه اهمیت نده

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

این پروسه بخش ثابت زندگی تمام پشت کنکوریاس🤌

خانواده ها همیشههه یه دیدگاه ثابت دارن حالا نمیگم دیدگاه ما هم درسته یا اونا کم کاری میکنن گاهی هم برعکسه ولی موقعیت ما اونطور که باید درک نمیشه ما سعی میکنیم خانواده رو درک کنیم ولی راه دیگه ای برامون وجود نداره

بهترین راه اینه که یه مدت انقدر خوب پیش بری یا حداقل تلاش کردنتو ببینن که احساس کنن ارزشش رو داره 

بیچاره خانواده چیزی جز موفقیت بچه رو نمیخوان🥲❤️

راه خودت رو برو فردا همین مادرت اگه قبول نشدی سرزنشاش شروع میشه چند سال دیگ هم بهت میگ من گفتم نه تو ...

بخاطر این بهش گفتم که میخام گوشیمو بزارم کنار باید یه گوشی دیگا باشه که بتونم با مشاور حرف بزنم فقط خب گوشب مادرم هست که داره مخالفت میکنه میگید چیکارکنم

این پروسه بخش ثابت زندگی تمام پشت کنکوریاس🤌خانواده ها همیشههه یه دیدگاه ثابت دارن حالا نمیگم دیدگاه ...

میخام اینکارو کنم اما یه مشکلی هست من میخام گوشیمو کنار بزارم دیگه برای همین باید با گوشی مادرم با مشاور حرف بزنم و این مادرنه که هنوز داره مخالفت میکنه 

سلام من کتاب تست هام نو و تمیز هستن به قیمت پایین قصد فروش دارم 🫶🏻

یسری از کتاب هام و جزوه هارو هم رایگان هدیه میدم☺️💕

اگه مایل به خرید بود بهم پیام بدید عکس کتاب هارو براتون ارسال کنم. این آیدی تلگرامم هست AHP_12345

سلام من کتاب تست هام نو و تمیز هستن به قیمت پایین قصد فروش دارم 🫶🏻یسری از کتاب هام و جزوه هارو هم ...

من نمیتونم پول بدم اگه اقتصاد رایگان میدی پیام میدم..

منم بدون مشاور خوندم بنطرم با امکانات الان تو فقط ذهن خودت رو محدود کردی به اینکه من حتمااا باید مشاور داشته باشم، چون با همون برنامه قلمچی ادم میتونه خیلی قسنگ درس بخونه ، یا چت جی بی تی راحتتت واسه ادم برنامه میریزه این یه مافیای پول سازه ک ذهن کنکوریارو به این سمت سوق میده تو حتما باید مشاور بگیری ، حتما باید کلاس کنکور بری درصورتی تنها چیزی ک نیازه کتاب های تست و آزمون های آزمایشیه تموم.

برگشت به آزادی🕊

میخام اینکارو کنم اما یه مشکلی هست من میخام گوشیمو کنار بزارم دیگه برای همین باید با گوشی مادرم با م ...

اگه میتونی تا یکی دو هفته بحث نکن با مادرت مشاور هم نخوا 

بشین خودت برنامه بریز یه تایم مفید مطالعه داشته باش بذار مادرت ببینه داری وقت میذاری و ارزش مشاور رو داری