2777
2789
عنوان

با آدمای حسود چطور کنار میاید

86 بازدید | 18 پست

من خیلی خودخوری میکنم

با اینکه میدونم حرفی که طرف میزنه از حسادتشه ولی باز اعصاب خودمو خورد میکنم

من خیلی خوشگل نیستم

ولی به شکل عجیبی آرایش خوشگلم میکنه🤣یه مادر و دختر هستن از بستگان خیلی نزدیک ما که خب تو همه ی مراسما هستن

اینا این ضعف کمبود اعتماد بنفس من رو میدونن

میرم آرایشگاه میام همه میگن واااای چقدر قشنگ شدی چقدر تغییر کردی

بعد اینا میگن آرایشت تو عقد فلانی(که اتفاقا آرایشم توش خیلی خوب نشده بود و آرایشگر ناشی محله آرایشم کرده بود) خیلی بهتر بودی

کاش میرفتی پیش همون آرایشگر

متوجه میشم که دارن مسخره ام میکنن و خیلی اعصابم بهم میریزه

کاش یه جوری میشد خودمو التیام بدم

من کلا حذفشون میکنم سمی تر از ادم حسود هست؟؟

امام رضا دستمو ول نکنیا ، تو تنها پناه منی😭 امام رضا ولم نکنیا من هیچ کس رو جز تو ندارم ...💔 لطفا برای ازدواج خوب و سعادتمندم دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دایره آدما اطرافم خیلی کوچیک شده

حتی خانواده ام

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

نمیشهخیلی نزدیکناصلا نمیشه حذف کرد🤣

نزدیکتر از پدر مادر؟

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

اینجور موقع ها با اعتماد به نفس بگویادم نمیاد ازتون نظر خواسته باشم؟؟؟ مرسی از نظرتون ولی خیلی خودم ...

اینا ام اتفاقا میخوان صدای من دربیاد

برگردم دعوا کنم و بحث کنم تا بگن ببین چقدر بدبخته و فلان

تو روشون چشمامو کج میکنم که یعنی میفهمم حسادت میکنی و میگذرم ولی از درون بهم میریزم و خودخوری میکنم

مادر و خواهر همسرمننمیتونم حذفشون کنم که😁

اوووو سخت نگیر بابا بهشون بگو باشه دفعه دیگه میرم اونجا بعدم بخند و کار خودتو بکن خیلی میسوزن 🤣🤣🤣

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
مادر و خواهر همسرمننمیتونم حذفشون کنم که😁

چی بگم من کلا آدما رو حذف کردم

حالا شما نمیتونی اصلا نشنیده بگیر یعنی وقتی هم دارن حرف میزنن خودت رو سرگرم کن حرفو عوض کن

اینا ام اتفاقا میخوان صدای من دربیادبرگردم دعوا کنم و بحث کنم تا بگن ببین چقدر بدبخته و فلانتو روشون ...

اتفاقا منم یه جوری بهت گفتم که نه بی احترامی باشه نه دعوا،،،،، 

بخند بگو خودم خیلی دوستش دارم،،، ممنون 

چی بگم من کلا آدما رو حذف کردمحالا شما نمیتونی اصلا نشنیده بگیر یعنی وقتی هم دارن حرف میزنن خودت رو ...

به نظرم آدم اصرافیان تودش رو خیلی راحت تر میتونه حذف کنه تا همسرش

درست میگی

باید رو اعتماد بنفس خودم کار کنم

به نظرم آدم اصرافیان تودش رو خیلی راحت تر میتونه حذف کنه تا همسرشدرست میگیباید رو اعتماد بنفس خودم ک ...

بله 

اما خوشبختانه همسرم خیلی بیش فعاله و از خانواده خودشم دوره هرچند پدر و مادرش فوت شدن سالهاس

اتفاقا منم یه جوری بهت گفتم که نه بی احترامی باشه نه دعوا،،،،، بخند بگو خودم خیلی دوستش دارم،،، ممنو ...

ببین مثلا اینطوریه که آرایش لایت کردم گفتن فلدنی مراسم فلان اون همه پول آرایش داده بودی اصلا معلوم نبود

خودت تو خونه میکردی بهتر بود

ببین فلانی رو( آرایش خلیجی داشت) چقدر قشنگ شده بود همه تعریفش میکردن

بعد یه بار آرایش اسموکی کرده بودم گفتن فلانی خیلی عجق وجت کرده بودن. دیگه اون آرایشگاه نرو

یه بار آرایش نسبتا غلیظ برای مراسم نزدیکانم کرده بودن گفتن فلانی انگار تو مادر عروس بودی نه مامانش

یعنی هربار احساس ناکافی بودن به آدم میدن