2777
2789

بخداا نارحت نمیشم بره اما وقتی خودم خونه تنهام چرا باید ۲ ساعت بره اونجا بخدا وقتی خودم خونه نیستم بره هر جقدر دوس داره بشینه

ن اینکه من خونه تنها باشم اون پیش مادرش جالب ابنجاست پدرش وهرمم خونه نبود فک کروم خونست اخه تو یه ساختمونیم

نمیدونم چقدر حرف داره با مادرش این زیاد اهمیت دادانش ب مادرش داره دیونم میکنه الان چرا زنش تنهاست باید بره دو ساعت اونجا چیکار کنم اومد بالا واکنش نشون ندم یعنی اخه دارم سکته میکنم از دستش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا ولکن دیگه ... چقد بی سیاستی 

ینی اگه شوهرت نباشه تو هیچ کاروسرگرمی ای نداری؟  

چندسالته خدایی 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

بابا ولکن دیگه ... چقد بی سیاستی ینی اگه شوهرت نباشه تو هیچ کاروسرگرمی ای نداری؟ چندسالته خدایی

چ کاری بجز خونه داری؟؟ هیچ کار ندارم شوهرمم همش بیکاره 

با اینکه دیشب از ساعت ۶ تا ۱ شب پیش خانوادش بودیم اما دل نمیکنه عین بچه ست من با اینکه ی دخترم بیشتر باید با پدر مادرم صمیمی باشم‌اصلا اینجوری نیستم

چ کاری بجز خونه داری؟؟ هیچ کار ندارم شوهرمم همش بیکاره با اینکه دیشب از ساعت ۶ تا ۱ شب پیش خانوادش ب ...

پاشوناهار درست کیک درست کن فیلم دانلودکن ببین کتاب بردار بخون و فک کن شوهرت سرکاره

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

فقط ی نکته

درست شدنی نیستن

اینو بعد ده سال زندگی مشترک و دوتا بچه فهمیدم

اوایلش برامنم مثل شما خیلی سخت بود چون تنها بودم 

تازه عروس بودم.نا اشنا بودم ب محلی که خونه گرفته بودیم

ولی کم کم منم مشغول کردم خودمو ...بعدشم ک بچها اومدن دیگه سرم شلوغ شد

الانم هر روز هر روز روزهای که تعطیل نیست دوساعت میره

رزهای که تعطیله که هیچی سه بار میره سر میزنه

البته دو کوچه خونه مادرشوهرم اونورتره.تو ی ساختمون نیستیم

ولی خوب زیاد چسبیده ب مادرش

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

چون مامانیه شوهرت ،پسر مامانی هم مث کش تمبونه ،هر چقدر دور و دورترش،کنیم فررررت برمیگرده پیش مامانش

ابراز علاقه هم بلد نیست واسه زنش ،زن طفلکشم کمبود محبت داره و همیشه در حال غصه خوردن و تشنه شوهرشه .

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

فقط ی نکتهدرست شدنی نیستناینو بعد ده سال زندگی مشترک و دوتا بچه فهمیدماوایلش برامنم مثل شما خیلی سخت ...

منوحس میکنم این مردا ربطی ب این نداره با خانودشون تو یه ساختمون باشی یانه

اینا کلا شخصیتشون اینجوریه باید زود ب زود برن پیش مامانشون شیرشون بدن وگرنه من با خانوادم دو کوچه فاصله دارم اما واااقعا دوس دارم مستقل باشم و همش خونه خودم باشم