2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم الان این حرف بزنم قراره کلی فوش بخورم ولی مهم نیس 

می‌دونی هرچی سرمون میاد حقمونه بخاطر چی بخاطر انتخاب اشتباه بعضیا با انتخاب اشتباه شون به ملت به کشور نابود کردن 

تاوان اشتباه خیلیا رو ما مردم بی گناه داریم پس میدیم 

فقط برام سواله اونایی که این مرد انتخاب کردن به چی این دل خوش کردن هوم الان نه برق داریم نه آب داریم نه گاز داریم برقمون داره میفروشن اینور اونور بعد ما داریم مییمریم از گرما 

برگشتیم به سالی که مردم قدیم میگفتن ما با فانوس اینا زندگی میکردیم اصلا برق نبود الان ماهم برگشتیم به همون نسل 

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍) 🫀𝓂 1403/08//27💍♥️

میدونم الان این حرف بزنم قراره کلی فوش بخورم ولی مهم نیس می‌دونی هرچی سرمون میاد حقمونه بخاطر چی بخا ...

داداش تو این دو سال وضعیت گل و بلبل مملکتت بد شد؟ یعنی قبل از اینکه اون بیاد همه چی بینظیر بود؟خودتونو توجیه نکنین این وضعیتی که ما الان توش هستیم حاصل ریدنای متعدد دولت تو این ۴۷ اندی ساله نکنه آبایه سد تو این دو سال زرتی خشک شد؟🤣یجوری میگین انتخاب بدی داشتین انگار قبل از اون همه چی عالی بوده نخیر بانو قبل از اون هم همه چی ریده بوده منتهی روز به روز بدتر میشه

درضمن من تا به امروز هیچ رایی ندادم به هیچکدوم از اون عن مسترابا چون همشون یه عنن

داداش تو این دو سال وضعیت گل و بلبل مملکتت بد شد؟ یعنی قبل از اینکه اون بیاد همه چی بینظیر بود؟خودتو ...

حداقل تا قبل از اینکه بیاد برق داشتیم آب داشتیم گازم داشتیم الان چی باید حسرتشون بخوریم 

همه میگفتن بابا این بی سواده هیچی بلد نیس ولی اون درسته بی سواد بود ولی بی رحم نبود هوای مردم داشت این چی به حرف بزنه ۱۰ تا سوتی میده 

همه چی عالی نبوده ولی اینقدر هم افتضاح نبوده 

بهترین کار کردی چون حق الناس گردنت نیس خداروشکرر ماهم تو این گناه شریک نیستیم 

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍) 🫀𝓂 1403/08//27💍♥️

حداقل تا قبل از اینکه بیاد برق داشتیم آب داشتیم گازم داشتیم الان چی باید حسرتشون بخوریم همه میگفتن ب ...

خدایی فازتون چیه، من قبلا هم یادمه که برق میرفت. الان بیشتر شده بخاطر خشکسالی. بعدش هم رای دادن یه انتخاب شخصیه، حق ندارین به مردم حس ناکافی بودن بدین بخاطر اینکه مطابق میلتون رای ندادن. ضمنا من هم رای ندادم و نمیدم. یه تاپیک معمولی رو هم علکی سیاسی نکنید

حداقل تا قبل از اینکه بیاد برق داشتیم آب داشتیم گازم داشتیم الان چی باید حسرتشون بخوریم همه میگفتن ب ...

قبلنم برق میرفت آبم که ربطی به این دو سال نداره گفتم حاصل ریدنای متعددشونه تو این چندین سالی که ریشه کردن و گوه زدن تو همه چی وقتی یه مشت بی سواد دو زاری بشن همه کاره همین میشه دیگه