2777
2789

چطوره؟ خمسایمون از کربلا دیروز اومده و انگار مریضه. اگه بده مریضی که دارن که نرم پیشش فعلا؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب من دیشب رسیدم خونمون ویروسی نگرفتیم خداروشکر رعایت کنه کدوم ویروس اخه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نمیدونم اونه یا نه ولی خشکی کل بدن از گلو تا کل بینی و حتا حس میکنم مغزمم خشکش زد

ولی اب و عسل و روغن نارگیلو قاطی کردم ریختم تو بینیم گذاشتم تا تو حلقم بیاد و تو دهنم ریختم بهتر شدم 

و خستگی و خاب زیاد

باید جهان را بهتر از آنچه تحویل گرفته‌ای تحویل بدهی٬خواه با فرزندی خوب یا باغچه‌ای سرسبز؛اگر فقط یک نفر با بودن تو ساده‌تر نفس کشید، یعنی تو موفق شده‌ای ...🤍🌱

چطوره؟ خمسایمون از کربلا دیروز اومده و انگار مریضه. اگه بده مریضی که دارن که نرم پیشش فعلا؟

اره نرو هر سال میرن بیماری میارن میدن به بقیه بعدم زیر بار نمیرن میگن نه ویروسی نبوده اصلا رسانه ها هم اعلام کردن که کرونای چندنفر اونجا مثبت شده و سریعم پخش میشه دیگه 

چرا فکر میکنین عربا ویروسارو میریزن تو شیشه بدن ب شما؟

عزیزم ایرانی ها بخاطر تنقلات زیاد و داروهای شیمیایی حبس فضولات و اخلاط فاسد دارن تو بدن شون 

بعد اونجا با گرما و پیاده روی شدید و غذاهای جرمی ک مواجه میشن بدن دچار شوک میشه و اخلاط برون ریزی میکنه 

اگه ویروس بود خود عربا زودتر میگرفتن 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

اره نرو هر سال میرن بیماری میارن میدن به بقیه بعدم زیر بار نمیرن میگن نه ویروسی نبوده اصلا رسانه ها ...

آره عربا ویروسا رو میریزن تو شیشه میدن ب ما 🚶😂

جالبه خودشونم نمیگیرن فقط انتقال میدن 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

چرا فکر میکنین عربا ویروسارو میریزن تو شیشه بدن ب شما؟عزیزم ایرانی ها بخاطر تنقلات زیاد و داروهای شی ...

این حرفها چیه زیرنویس نوشتن چهل درصد زایران کرونا مثبت شدن کرونا رو خودشون در اثر پیاده روی تولید کردن؟؟!!

آره عربا ویروسا رو میریزن تو شیشه میدن ب ما 🚶😂جالبه خودشونم نمیگیرن فقط انتقال میدن

خودتو مسخره کن چرا خودشونم میگیرن کمی فکر کن وقتی یه عده زیاد ادم یه جا جمع بشن خب بیماری رو زودتر منتقل میکنن 

کآری به وخوب ندارم نرو تا خوب بشه بعد برو 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)