2777
2789

هر وقت میان تهران بخوان میارمشون خونمون چند روز می‌مانند با بهترین پذیرایی  

رفت و آمد با ماشین خودمون 

حتی شده میوه رراه و غذا شونم گذاشتیم 

می ریم شهرشون نه برادرشون مهمون صدا می‌کنند 

دوازده روز جنگ بود یک بار زنگ نزدن ببینن چیکار میکنیم ماتهران بودیم 

شوهر بیچاره من تصادف بکنند مریض بشن  عروسی شون میشد میرفت عیادت میوه و خشکبار می‌برد براشون  

شیرینی بجای شیرینی پول 

مریض شدن اومدن  یا به بهانه مختلف چند روز موندن خونه ما شوهرم از جیب خودش برده دکتر یک تشکر خال هم نکردن 

تو اون جا ما خونه خریدیم دلشون نیومد باهم جمع بشن یک جعبه شیرینی بخرن 

ازهمشون متنفرم 

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .

خوبی زیاده که ازحد بگذرد نادان.... 

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اومدن تهران بگو خونه نیستیم

هیکی منو ناراحت 

منو این ناراحت میکنه دوازده روز جنگ یکبار حال شوهرمو نپرسیدن 

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .

زن برادر من هم ما رو دعوت نمیگیره به بچه هامون کادو نمیده،در حالی که ما همیشه این کارو میکیردیم،چند سالی هست ما هم دعوت نمی‌کنیم به بچه هاش نه عیدی نه کادو تولد هیچی نمی‌دیم هر جا میشینه میگه به بچه های برادرشون و خود برادرشون احترام نمیزارن،بعضیا ذاتا پرو وپر توقع هستن فقط باید ازشون دوری کنین