یک ماه تموم مادرم تو راه بیمارستانه یکی از برادر وخواهرم نیومدن ببرن دکتر همش من باهاش بودم بقیه بهونه کردن بچه داریم و سرکاریم من چون خونه دارم گفتم اشکالی نداره امروز ۶صبح پاشدم باهاش اومدم بیمارستان یه شلوار دمپا دارم ازاینا که رو پاهاش حالت پاره اس ولی پاهام اصلا معلوم نیست پوشیدم عموم مارو دید گفت این شلوار چیه پوشیدی گفتم چرا عمو مشکلش چیه مادرم برگشت گفت خونه پدرش عقده ایی بوده الان عقده هاشو خالی میکنه اینطور تیپ زده به حدی ناراحتم سر درد گرفتم جواب خوبیامه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😁اره زشت بود یه لحظه مخم هنگ کرد از بس خودم این موقعیت ها رو داشتم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹