2777
2789

من قدم 155 هست وزنم 58 جایی زندگی میکنم که همه چادری ان حالا بعضیا ممکنه بدون چادر

واسه بیرون چادرمیپوشم ولی سرکار مانتو اداری و دو سه ماهه چادرو انداختم ولی بشدت عذاب وجدان دارم بااینکه از دم در خونه سوار میشم تا در محل کار

و الان نمیشه بپوشم چون میگن هرروز یه عقیده داره

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه چادری مانتویی بشه خیلی ضایع است 

ولی یه مانتویی چادری بشه اصلاً ضایع نیست اتفاقاً خیلی هم قشنگه و یک تغییر مثبت.

پس دوباره باافتخار چادر بپوش 

اعتماد به نفس داشته باش 

خدایاشکرت❤️

من خودمو گفتم نه بقیه

می‌دونم ولی واقعا پاکیزگی به این چیزا نیست 

زمان قدیم همیشه که چادر نبوده اکثرا عبا می پوشیدن. اگه مذهبی هستی که دین هم گفته لباس بدن نما یا لباسی که برجستگی های بدن رو نشون میده نپوشید

نگاه عجیب چیه دنبال بحثینمن چون دست و پا گیره انداختمش و عذاب وجدان دارم

نداشته باش دختر جان. تو هم که مبگی از جلوی در خونه تا محل کار سوار سرویس شرکتی.. بزار مردم هر جور دوست دارن فکر کنن.. حجابت که کامله 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!