2777
2789
عنوان

توروخدا اگه وکیل هست بیادددددددد

120 بازدید | 14 پست

پرونده مهریه من چن ماهه اجرای احکامه جلبشو بهم دادن ولی من نتونستم بگیرمش

الان توی اطلاع رسانی پرونده دیدم این اومده 

سلام 

توی اطلاع رسانی پرونده اجرای مهریم این بعنوان آخرین تغییرات ثبت شده

نسبت به دعوی …… به طرفیت ———— مبنی بر مطالبه مهريه طی شماره ————- مورخ 1404/05/27 كسر موقت از آمار طبق دستورالعمل

این یعنی چیییییی؟؟؟

اون جمله که دیدی یعنی پرونده ‌ات رو بایگانی نکردن فقط گذاشتن یه گوشه چون مدتی توش کاری پیش نرفته (نه از طرف تو نه از طرف اجرا) مثل وقتی یه پرونده رو بذارن کنار تا دوباره کسی بیاد سراغش عاميانه گفتم

اون جمله که دیدی یعنی پرونده ‌ات رو بایگانی نکردن فقط گذاشتن یه گوشه چون مدتی توش کاری پیش نرفته (نه ...

توروخدا واقعا اینجوریه؟؟؟ یعنی شوهرم کاری نکرده؟ جلبش سر جاشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميخواى بسته بشه ؟

نه نه 

من جلبشو دارم 

ولی خب موفق نمیشم بگیرمش همین تازگیام اجرا بهم دستور نقطه زنی جدید داده البته بع من نداده به وکیلم داده

یعنی وکیلم دروغ میگه و نرفته بوده؟؟ 

توروخدا واقعا اینجوریه؟؟؟ یعنی شوهرم کاری نکرده؟ جلبش سر جاشه؟

شاید مهریتونو واریز کرده باشن

باید بری سر بزنی

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝لطفا درخواست دوستی ندین🙏🏻🙏🏻🙏🏻 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

نميدونم استعلام داراييش رو گرفتى ؟

حساباش خالی بود 

ملک هم بنامش نبود

فقط بابت کسب و کارش تاجر اعلام شد و اعسارش رد شد

اگه جلب بشه باید همه رو یکجا بده

دو‌بار هم اعسار‌زده رد شده از دوباره درخواست تجدید نظرخواهی کرده 

منم یه لحظه این کسر از آمار رو صبح دیدم سکته کردم گفتم نکنه جلبشو برداشتن یا اعسارش قبول شده 

اخه شوهرم هیچوقت این کارو نمیکنهتا حالا چندبار اعسار زده

شاید قسط بندی کردن براش یه مقداریشو داده

شاید شاهد برده که باهاش راه بیان و قسط بندی کنن براش

شایدم اصلا پروندت راکد مونده باشه و هیچ اقدامی صورت نگرفته باشه

اگرم بیشتر تز سه ماه باشه سر نزده باشی به اجرای احکام پروندتو میزارن کنار 

باید بری سر بزنی و پیگیر باشی

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝لطفا درخواست دوستی ندین🙏🏻🙏🏻🙏🏻 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

شاید قسط بندی کردن براش یه مقداریشو دادهشاید شاهد برده که باهاش راه بیان و قسط بندی کنن براششایدم اص ...

شوهرم برا بار دوم‌اعسار زد ولی بازم رد شد درخواست تجدید نظرخواهی کرده فعلا ارجاع داده نشده به دادگاه تجدیدنظر 

خودمم برا نقطه زنی اینا رفتم اجرای احکام اینجوری نیس که سه ماه نرفته باشیم 

وکیلم چن روز پیش میگفت رفتم نقطه زنی جدید گرفتم جلب رو هم تمدید کردم

حالا نمیدونم راس گفته یا دروغ