2777
2789
عنوان

الان کاپشن بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 20 پست
خب منم همینه سؤالم. میگم به نظرتون مغازه ای هست که برم حضوری ببینم کاپشناشو؟ خب آنلاین که میفروشن نا ...

باید صبرکنی فصلش برسه اگه قصدت خرید اقتصادیه

تو تابستون نمیتونی کاپشن بخری

باید صبرکنی آخر زمستون نزدیک عید کاپشن بخری اون موقع میتونی با تخفیف و آف خورده پیدا کنی

الان مثلا موقع خرید اقتصادی مانتو تابستونیه چون دیگه تا آخر این ماه باید کارهای تابستونی شون رو بفروشن خالی کنن پاییزه بیارن

اره دیگه مشکل اینه بگرد انلاین شاپ های ترک رو پیدا کن یا دبیمثلا افر های خوبی میزارنمن دوستم شخصی می ...

عیب نداره عزیزم. هزار تا لباس و کاپشن قشنگتر از اون هست. بالأخره یه روز همون مدلم یا مشابهشو یا قشنگترش رو می بینی یه جایی و به سلامتی می خری و می پوشی ایشاالله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید صبرکنی فصلش برسه اگه قصدت خرید اقتصادیهتو تابستون نمیتونی کاپشن بخریباید صبرکنی آخر زمستون نزدی ...

درسته واقعا. اما همینجوری افتاده توی فکرم کاپشن بخرم اونم برم از مغازه بخرم. وقتی به یه چیزی برای خرید گیر میدم دیگه ولکن نیستم متأسفانه

عیب نداره عزیزم. هزار تا لباس و کاپشن قشنگتر از اون هست. بالأخره یه روز همون مدلم یا مشابهشو یا قشنگ ...

والله بخدا انقدر هزینه زندگیم بالا رفتع که دیگه اصلا لباس نمیخرم

اخرین بار که لباس خریدم از این بساطی ها سر خیابون گرفتم ۳۰۰ مته پیش اما خیلیم خوشکله

فعلا دارم پول جمع میکنم برای خرجا سنگینی که تو راه دارم

عزیزم از ایدیت اسکرین میگیرم چیز خوبی دیدم برات میفرستم تو همین تاپیک❤️

والله بخدا انقدر هزینه زندگیم بالا رفتع که دیگه اصلا لباس نمیخرماخرین بار که لباس خریدم از این بساطی ...

آخی قربونت بشم من. دست گلت درد نکنه بفرست حتما

بعدم همیشه که وضع همه مون همینجوری نمی مونه که. قول میدم یه روزی انقدر همه چیز مثل قبل ارزون بشه که ماهی سه دست لباس بتونی بخری حداقل هر ده روز یه دونه جدید. قول میدم

آخی قربونت بشم من. دست گلت درد نکنه بفرست حتمابعدم همیشه که وضع همه مون همینجوری نمی مونه که. قول می ...

قربونت برم دختر خوش قلبم اره میرسه اون روز براش دارم همه انرژیمو میزارم برا شما هم ارزو بهترینا رو دارم مهربونم❤️❤️😘