2777
2789

الان دیگه بهم زدم 

وقتی میومد به دیدنم گل نمیگرفت ولی وقتی میومد خونمون برای شام یک شاخه فقط گل میگرفت و دست خالی میومد 

همون گل و اینا فقط در حضور خانواده اونم برای خودشیرینی 

برام تو این مدت هیچ هدیه ای نگرفت حتی برای تولدم ۳ روز قبل نامزدی فقط یک شاخه گل

برای نامزدی فقط یه پارچه چادر و روسری و جانماز 

حلقه نامزدی سبک برداشتم گفتند حلقه عقد نقره گفتم باشه

خونه داشتم بابام گفت وسیله برقی و چوبی شما بخرید ۵ تا تیکه وسیله از ارزونا خریدن بدون اینکه رنگش رو هم از من بپرسن

گفت من به خاطر تو از معیارهام که دختر بور قد ۱۷۰ و چشم رنگی گذشتم و نامزد قبلیم اینا رو داشت ولی اخلاقش خوب نبود . عزت نفسم نابود شد ولی گفت حالا تو رو میخوام

همش از خودش تعریف میکرد و من رو میکوبوند 

کلی در مورد ظاهرم نظر داده تا الان دندون و مو و ارایش و قد و.... 

با اینکه خوشگلم ولی انگار معیار اون دختر بور بود

چند روز پیش هم صبح از خواب بیدار شدم  نوشته بود بچه رو انداختی ؟ در صورتی که ما اصلا نوک انگشتامونم بهم نخورده بود . و مطمئنا پیام رو اشتباهی فرستاده برای من

چون سابقه داشته به مامانم به جای من ۵ خط حرف زده بود نفهمیده بود این پی وی مامانمه نه من  

میگه خواب دیدم بچه از دستت افتاده ولی دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم

شما بودید چیکار میکردید 💔🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای با ابالفضل 

روزی صدبار خداروشکر کن دختر اینقدر تا شکر نباش

فکر کن نمیفهمیدی با این میرفتی زیر یه سقف، میشد پدر بچه هات... 

خودت هم می‌دونی خوشگلی پس الکی خودتو سرکوب نکن

بدون شک کات کن 

پول که نداره 

اخلاق هم که نداره 

از خود راضی هم که هست 

خائن هم که هست و یه بچه که عایا سقط شده عایا نشده رو دستشه

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بدون شک کات کن پول که نداره اخلاق هم که نداره از خود راضی هم که هست خائن هم که هست و یه بچه که عایا ...

پول در حد هدیه و شام و کافه داشت 

خرج نمیکرد همش میرفت اب و لواشک 

یا فست فودی بیرون بر

خوب کردی اسی جان بی لیاقت بود بعد عروسی بدترم میشد شک نکن

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

عزیزم احتمال زیاد پیام ک نوشته بچه رو انداختی مال دوست دخترشه که حامله شده

چقدرم ضایع ماسمالی کرده. 

اخه اگه خواب ببینه میاد بی مقدمه از تو. بپرسه؟ مگه تو. از خوابی ک اون دیده خبر داری؟ 

ببین فقط جونتو بردار و فرار کن 🏃🏃🏃با ادمای بدذات این مدلی خودشیفته سروکار داشتم

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

مطمئنن ی غلطی جای دیگه کرده ک گفته بچه رو انداختی خواب دیدم چیه بگو خررررر خودتی مرتیکه عوضی چی فرض کرده مردم و از اول کور بود تو بور نیستی ک حالا زر میزنه سیفونشو بکش بره پی کارش خائن عوضی و

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه