2777
2789
عنوان

ورم بعد از عمل بینی

62 بازدید | 7 پست

بچه ها من هفت روزه بینیمو عمل کردم...شدیداً ورم کرده صورتم...انگاری تو لپام هزار تا گردو گذاشتن...چشمام که اصلا باز نمیشه...به خدا انگاری دکتر تو اتاق عمل دو تا مشت زده تو صورتم و فرستادمت بیرون..روزی که برای کشیدن بخیه ها رفته بودم هیشکی مثل من باد نکرده بود...عین الستون شدم...بچه ها کی خوب میشه؟من اول مهر دانشگاه دارم و به جرات میتونم بگم من گ...خوردم عمل کردم...چون واقعا بینیم معمولی بود الان تو آیینه این حجم از ورم و سیاهی چشم ها رو میبینم وحشت میکنم...خیلی نگرانم که اول مهر با این قیافه ی مشت خورده چه غلطی بکنم؟بچه ها چی بخورم؟

اب کرفس بخور 

شیر زردچوبه صبحا بخور 

میره نگران نباش برای بعضیا دیر میره بعضیا زود بستگی به نوع پوست و فرد داره 

نمک و فلفل هم نخور

من که ۶ ماهه عمل کردم بینیم انقدر ورم داره خودم توی اینه نگاه میکنم حس مسکنم دکتر فقط پره هاشو جمع کرده😂

گاهیم کوچیک تر میشه گاهیم  کلی ورم داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱ ماه تا اول مهر مونده۱۰ روزه کبودی میره نگران نباش نمک تو غذات نریز نخور باد میارهاسم دکترت کی بود

من بیشتر ورم دارم‌‌‌...کبودی چشمام هست ولی ورم وحشتناک زیاده...دهنمو نمیتونم باز کنم از ورم...من دکتر خدیوی تو مشهد عمل کردم