2777
2789
عنوان

بمونه یادگار از اخرین روزای تنهایی

176 بازدید | 23 پست

کمتراز سه روز دیگه دخترمو بغل میگیرم بعد ۹ماه انتظار و چالش های مختلف،من هنوزم باورم نمیشه خدا منو مادر کرده هنوزم گاهی شک میکنم ولی دستمو رو شکمم میزارم و دخترم واکنش نشون میده به معجزه و لطف و محبت خدا هزاربرابر ایمان پیدا میکنم،بخوام از حالم بنویسم خیلی سردرگمم از یه طرفی دارم کارای قبل عملو انجام میدم مثل هماهنگی اتاق خصوصی و عکاسی ذخیره بند ناف ….ازیه طرف کارای خونه و اماده سازی هرچی که لازمه برای ۱۰روزی که مادرا میان میرن برای کمک،هم وقت ندارم هم تحملم و سنگینی خیلی اذیتم میکنه

دختر عزیزم بدون خیلی دوست دارم و عشقی که بهت دارم غیرقابل وصفه ،دلم تنگ میشه برای اینکه دیگه قرارنیست تو شکمم باشی و تو هرلحظه کنارم باشی،تو ۹ ماه بهترین رفیقم بهترین همراهم بهترین دلگرمی بودی،قربون دست و پات برم که یه لحظه اکر دیرمیشد قلبم ازجاش درمیومد،دلم تنگ میشه برای تمام لگادات و چرخشات،ولی خوشحالم که یجوره دیگه به اغوشت میکشم،امیدوارم همه کسای که انتظارمیکشن زوده زوددد حس شیرین مادریو تجربه کنن❤️🩵🤰

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم خیلی برات خوشحال شدم

من خیلی دلم گرفته خیلی بچه میخام ولی توی این سالها خدا بهم نداده

خسته شدم از دکتر و از حرفاشون

برام دعا کن

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی برات خوشحال شدممن خیلی دلم گرفته خیلی بچه میخام ولی توی این سالها خدا بهم ندادهخسته شدم ا ...

نمیدونم مشکلتون جیه ولی همسر من اسپرمش صفربود یعنی هیچ امیدی نبود ،ازت میخوام ناامید نشی بدونی خدا هرروزی برات صلاح بدونه همون میشه🩵

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم مشکلتون جیه ولی همسر من اسپرمش صفربود یعنی هیچ امیدی نبود ،ازت میخوام ناامید نشی بدونی خدا ه ...

همسر منم اسپرمش مشکل داره

دلم عجیب گرفته

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....