2777
2789
عنوان

بمونه یادگار از اخرین روزای تنهایی

186 بازدید | 23 پست

کمتراز سه روز دیگه دخترمو بغل میگیرم بعد ۹ماه انتظار و چالش های مختلف،من هنوزم باورم نمیشه خدا منو مادر کرده هنوزم گاهی شک میکنم ولی دستمو رو شکمم میزارم و دخترم واکنش نشون میده به معجزه و لطف و محبت خدا هزاربرابر ایمان پیدا میکنم،بخوام از حالم بنویسم خیلی سردرگمم از یه طرفی دارم کارای قبل عملو انجام میدم مثل هماهنگی اتاق خصوصی و عکاسی ذخیره بند ناف ….ازیه طرف کارای خونه و اماده سازی هرچی که لازمه برای ۱۰روزی که مادرا میان میرن برای کمک،هم وقت ندارم هم تحملم و سنگینی خیلی اذیتم میکنه

دختر عزیزم بدون خیلی دوست دارم و عشقی که بهت دارم غیرقابل وصفه ،دلم تنگ میشه برای اینکه دیگه قرارنیست تو شکمم باشی و تو هرلحظه کنارم باشی،تو ۹ ماه بهترین رفیقم بهترین همراهم بهترین دلگرمی بودی،قربون دست و پات برم که یه لحظه اکر دیرمیشد قلبم ازجاش درمیومد،دلم تنگ میشه برای تمام لگادات و چرخشات،ولی خوشحالم که یجوره دیگه به اغوشت میکشم،امیدوارم همه کسای که انتظارمیکشن زوده زوددد حس شیرین مادریو تجربه کنن❤️🩵🤰

عزیزم خیلی برات خوشحال شدم

من خیلی دلم گرفته خیلی بچه میخام ولی توی این سالها خدا بهم نداده

خسته شدم از دکتر و از حرفاشون

برام دعا کن

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی برات خوشحال شدممن خیلی دلم گرفته خیلی بچه میخام ولی توی این سالها خدا بهم ندادهخسته شدم ا ...

نمیدونم مشکلتون جیه ولی همسر من اسپرمش صفربود یعنی هیچ امیدی نبود ،ازت میخوام ناامید نشی بدونی خدا هرروزی برات صلاح بدونه همون میشه🩵

نمیدونم مشکلتون جیه ولی همسر من اسپرمش صفربود یعنی هیچ امیدی نبود ،ازت میخوام ناامید نشی بدونی خدا ه ...

همسر منم اسپرمش مشکل داره

دلم عجیب گرفته

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....

اسی

برای منم دعا میکنی؟

خیلی به دعات نیاز دارم

دعا کن فقط کم نیارم

دعا کن تا آخرش بمونم و خودمو گول نزنم و برا آیندم تلاش کنم

مائده هستم🌷🌷🌷یه خواهر کوچیکتر دارم🌷🌷🌷یه برادر بزرگتر🌾کاربری دست چند نفره