2777
2789
عنوان

به نی نی هاتون چقدر میرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 57 پست
من دوتا نی نی دارم ی دوساله ی دوماهههر ی روز درمیون حمومشون میکنم بهترین لباس ها رو تنشون میکنم کلا ...

منم رو لباس و این چیزا حساسم ولی هفته ای چند دفعه حموم زیاده بنظرم چون مرتبم لباسشو عوض میکنم

من دوتا نی نی دارم ی دوساله ی دوماهههر ی روز درمیون حمومشون میکنم بهترین لباس ها رو تنشون میکنم کلا ...

وای افرین اخه اصلا ذوق داره وقتت به این چیزا بره من تو فکرم هست که بازم بیارم🥰

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رو لباس و این چیزا حساسم ولی هفته ای چند دفعه حموم زیاده بنظرم چون مرتبم لباسشو عوض میکنم

گرمه هوا 

ب من باشه هر روز میبرمشون 😂😂😂ولی واقعا نمیرسم

چون شیر میخوره یکم از شیر میره زیرگلوش 

نبری حموم بو میگیره 

گرمه هوا ب من باشه هر روز میبرمشون 😂😂😂ولی واقعا نمیرسمچون شیر میخوره یکم از شیر میره زیرگلوش نبری ...

ااره نوچ میشههه

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

من هنوز نتونستم با نی نی داری کنار بیام۳۰روزشهامروز بالاخره خودم بردمش حموم . والدین گرامی اجازه نمی ...

منم تو 5روز اول میترسیدم بغلش کنم به مامانم میگفتم میشینم بزار رو پام:/

هر دو بچه هام رفلاکس داشتن یه روز درمیون حموم میبردم

اگه نه زیر گردنشون بو میگرفتن

الان ماشالله دوتایی خانمی ن

۹ ساله و ۳ ساله هستن تقریبا

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
هر دو بچه هام رفلاکس داشتن یه روز درمیون حموم میبردماگه نه زیر گردنشون بو میگرفتنالان ماشالله دوتایی ...

خداحفظشون کنه من صورت دخترمو با پنبه و اب مرتب تمیز میکنم چون ب قول شما شیر میخوره بو میگیره موقع شیر دادنم ی پارچه نرم میزارم کنار دستم تمیز میکنم صورتشو

وای چقد ناز😭من مشکلم اینم بود که نمیتونسم به شکم بخوابم کلا اونجوری عادت داشتم خوابم نمیبرد

من از قبل بارداری فقط رو پهلو خوابم میبرد البته یه وقتایی پامیشم میبینم رو پشت خوابیدم  

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

نه بابا هیج بیچارگی نداره بچه نوزاد عین برگ گل مظلومه شیرشو میخوره و میخابه 😍💓💓

😍😍

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40