2777
2789
عنوان

یچیزی بگم بخندید به بچگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 102 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتم میگفتم ی روز ی مشاوره اومد مدرسمون بهش گفتم شرایط رو که 17 سالشه بچس نمیتونه بیاد جلو الان منو بگیره اونم میگفتتت نهه اگه دوست داشته باشه میاد تورو میگیره و باید بیاد خواستگاری 😂منم رفتم بهش گفتم اونم میگفت خب میاممم 😂میام اما نیومد هیچوقت 😂خلاصه 1 سال باهم دوست بودیم همیشه حرصش میدادم الکی میگفتم خواستگار دارم بابام مجبورم کردع ازدواج کنم اونم بغض میکرد میگفت میام با بابات صحبت میکنم اون موقه واقعا شاید جدی میگفت 

یکبار بهش گفتم اگه دوستم داری باید ثابت کنی اونم رو دستش خط انداخت موقه ای ک داشت خون می اومد عکس گرفت فرستاد خیلیییی خوشبخت بودم اون روزا بهترین روزای عمرم بود عشق میکردم یک بار کارمون ب جدایی کشید دوتامون کلی پشت گوشی گریه میکردیم 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

تا الان که ناراحت کننده بود جای خنده دارش و بگو بریم   بقیه تاپیکا به نظرمون احتیاج دارن

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

حالا یه خانومی که از ماررشوهرش زشت تره لایک کنه

یکی نوشته بود یه خانومی که جاریش ازش قشنگ تره لایک کنه یکی دو نفر لایکش کرده بودن😂

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

ی بار که همو دیدیم برام نامه‌ هایی که سرکلاس با اسم من مینویسه برام آورده بود زبان انگلیسیش خیلی قوی بود انگلیسی کلی چیز برام مینوشت منم میدادم دوستام ک زبانشون خوب بود ترجمه کنن برام خیلی باهم خوب بودیم خیلییییی ی روز امتحانش کردم و خودمو زدم جای دوس دختر قبلیش و پا داد خدااااا میدونه انقدر اشک ریختم که مامان بابام فهمیدن گقتن چی شده الکی گفتم دوستم فوت شده 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟