2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله، کروموزوم Y انسان به دلیل نقص ذاتی در نحوه انتقالش، در حال کوچک شدن و تضعیف شدن است و در طول میلیون‌ها سال آینده احتمال ناپدید شدن آن وجود دارد [1، 2]. این فرآیند به دلیل عدم امکان نوترکیبی ژنتیکی در این کروموزوم رخ می‌دهد، که باعث از بین رفتن ژن‌های آسیب‌دیده می‌شود. با این حال، این به معنای انقراض مردان نیست، زیرا ژن تعیین‌کننده جنسیت (SRY) به کروموزوم دیگری منتقل خواهد شد و احتمالاً مکانیسم‌های جدیدی برای تعیین جنسیت تکامل خواهند یافت.

چرا کروموزوم Y در حال ناپدید شدن است؟

نقص در نوترکیبی ژنتیکی:

برخلاف کروموزوم X که از هر دو والدین به ارث می‌رسد و امکان آمیختگی ژن‌ها از دو نسخه را فراهم می‌کند، کروموزوم Y فقط یک نسخه از پدر به پسر منتقل می‌شود و این مانع از نوترکیبی ژنتیکی می‌شود.

از دست دادن ژن‌ها:

این عدم امکان نوترکیبی باعث می‌شود که ژن‌های مضر و آسیب‌دیده روی کروموزوم Y تجمع یافته و با گذشت زمان از بین بروند و در نهایت از ژنوم حذف شوند.

پیامدهای ناپدید شدن کروموزوم Y چیست؟

انقراض مردان محتمل نیست:

حتی اگر کروموزوم Y ناپدید شود، به معنای پایان نسل مردان نیست.

تکامل ژن تعیین‌کننده جنسیت:

ژن تعیین‌کننده جنسیت (SRY) می‌تواند به کروموزوم دیگری منتقل شود و مانند گذشته وظیفه تعیین جنسیت را بر عهده بگیرد [5، 12].

تغییر در تولیدمثل:

ممکن است در آینده با استفاده از فناوری‌های مهندسی ژنتیک، عملکرد ژن‌های کروموزوم Y جایگزین شود و امکان تولید مثل طبیعی برای زوج‌های همجنس فراهم شود.

آیا زمان کافی برای یافتن راه‌حل وجود دارد؟

با توجه به تخمین‌ها، کروموزوم Y حدود 4.6 میلیون سال دیگر ناپدید خواهد شد [2، 4]. این زمان طولانی، فرصت کافی برای تکامل ژن‌های جدید و سازگاری با این تغییرات را فراهم می‌کند [5، 12

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بله، کروموزوم Y انسان به دلیل نقص ذاتی در نحوه انتقالش، در حال کوچک شدن و تضعیف شدن است و در طول میل ...

بنابراین به معنای نابودی مردان نیست

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

خوب جنس مرد نباشه چطوری بچه دار شیم چطوری نسل ادامه پیدا کنه و...البته خبرتون هم درسته

این خبر که کروموزوم y درحال نابودی هست درسته ولی نابودی مردان خیر

این خبر که کروموزوم y درحال نابودی هست درسته ولی نابودی مردان خیر

پس تولید مثل چجوریه وای نباشه 

فقط مرد کروموزوم ایکس داره خو اینطوری فقط زن میشه

چجوری مردا نابود نمیشن؟

پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

پس تولید مثل چجوریه وای نباشه فقط مرد کروموزوم ایکس داره خو اینطوری فقط زن میشهچجوری مردا نابود نمیش ...

کامل توضیح داد

گفت ژنش به کروموزوم دیگه ای انتقال پیدا میکنه 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40