2777
2789

بچه ها داشتم اینستاشو نگا میکردم بعد دیدم ک داماد خاک تو سرشون ی کلیپ فرستاده زنای خوش هیکل سوار اسبن و سیبنه و باس.نشون میلرزه دیگه میدونید ک چجو کلیپی قبلنم از اینا فرستاده بود خاک تو سر هول دوتاشون کنم بعد اینم برداشته فرستاده ب دوستش بچه ها خیلی اعصابم خورده حالم ازش ب هم میخوره اخه چه دلیلی داره این پست و بفرسته واس دیگه این خودشم متاهله دوستشم متاهله خاک تو سرش چیکار کنم اعصابم خورده بگم میخواد بگه تو اصلا واس چی گوشی منو نگا کردی

بیخیال شو 

می‌دونم سخته ولی همه مردا همینن

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی شوهر خواهر یارو واسش کلیپ خاک .برسری فرستادهشوهر خواهرش؟وا؟😑😑

لباس دارن شلوار اینا با تاپ ولی دیگ میلرزه همه جاش اره این خرم برداشته واس یکی دیگ فرستاده مثلا ک چیییی

این چیزها میاد دیگه تو گروهای مختلف

در مورد کلیپها تجزیه تحلیل میکنید انگار ماساختیم

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

میخواستم بغلش کنم حالم ازش ب هم خورد وقتی کارشو دیدم اخه قبلن این دیده بود حتی لایکم نکرده بود گفتم حالا اون بی ادبه فرستاده ک این دفعه دیدم این بیشعورم فرستاده ب یکی کثافتتت