2777
2789
عنوان

😇😇ممدای خودتو تگ کن😇😂

147 بازدید | 25 پست

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ی سرم به ما بزن تورو جون عمت ممد ممد اصلآ تو خوبیو من بد

هم اسم تو مگه بد داریم تو هر خونه ی ممد داریم منو ممد ی

چند سالی میشه که رفاقت داریم ما به اخلاقای گند ممد عادت داریم

آره ممدا سر به زیرن گردن بگیرن ممدا میرن خواستگاری بعد چند وقت میگرن

♪♪♪

ممد رفیق پا بندس همه ی کاراش با خندس

اگه باش رل بزنی ممد شوهر آیندس ممد شوهر آیندس

ممد که شیک آره سرش تو کارو باره

کسی چپ نگاش کنه سری میشه تیکه پاره سری میشه تیکه پاره اصلآ

♪♪♪

مگه هست توی دنیا کسی بگه ممدو دوس نداره ممدو دوس نداره

ممدا پایه شیطونین خوراک قرو مهمونین

ممدا سیگاری نیستن اکثرآ قلیونین

ممد برام عزیز خوشتیپو تر تمیزه

♪♪♪

ممد اگه مست بکنه شهرو بهم میریزه شهرو به هم میریزه من شهرو بهم میریزم

ممد ممد ی سرم به ما بزن تورو جون عمت

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

😐😇

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محمد نه ممد

)ممد لحاف و بکش رو عمت)

هرکی به پسرم بگه ممد ،جوابش اینه لحافو بکش رو عمت

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

هورااا بیا ممد بازی

هر ممدی اومد تو تاپیک با چاقوی زنجانی بکشیمش🔪🔪🔪🔪

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

ممدا کجایینننن

بیاین بکشیمتون

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

ممد کجایی ممد🤣

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!                   قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!                عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!                            باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!                            جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی!