مادر بزرگ پدر شوهرم امروز،فوت کرد فردا تشیعشه خدا رحمتش کنه زن خوبی بود بعدازظهرشم هفتم و سومشه
امسال خیلی برنامه داشتم برای سال تحویل سه سال عروسی کردم دو سال اخیر شوهر سال تحویلا شیفت بود امسال اولین سالیه ک سال تحویل خونست یعنی دیگه نمیشه سفره بچینم ؟؟
از طرفیم فردا نمیدونم برم صبح یا نرم یه دختر ۸ ماهه دارم جاییم نمیمونه بزارمش نمیدونم چ کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من مادربزرگم و عموم نزدیک عید فوت شدن. من هم هفت سین چیدم هم اجیل گذاشتم.
در عوض براشون فاتحه خوندم و خیرات دادم که یه ثوابی برسه به روحشون.
دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
خدا بیامرزدش.نسبتش دوره باشما.شما هفت سین رو درست کنین.اگرم کسی نیست از بچه تون نگه داری کنه شما فقط چند دیقه عصر برین برا مراسم و بخاطر بچه تون برگردین
حالا شما هفت سین نچینی، مرده تون روحش شاد میشه؟ این رسمهای عذاب اور کی میخواد ور بیفته؟ من مادربزر ...
همون نظر خودمم همینه ولی گیر قوم شوهر افتادم خیلی خرافاتین مخصوصا مادر شوهرم امروز بهم گفت حق نداری اجیل بزاریو سفره بندازی اصلا حالم گرفته ست ولی سمنو خریدم یه سفره کوچولو بندازم بعد سال تحویل جمع کنم ولی میترسم شوهرمم ناراحت بشه نمیدونم چیکار کنم