2777
2789

دو ساله با همیم نشون آوردن و گفت ۱۱۴ مهریه و سه دنگ خونه 

این گذشت تا اخیرا ....بعدش طی داستانی متوجه شده ده سال قبلا گل می‌کشیده و نمی‌کشه کلا  اومدم به هم بزنم گفت اصن حق طلاق با تو 

قرار شد حق طلاق و بهم بده 

الان می‌خوان این هفته بیان امشب گفت من خانوادم یا مهریه رو قبول دارن یا حق طلاق و 

منم می‌دونم اگه به خانوادم بگم مهریه ندارم و فقط حق طلاق و گرفتم قبول نمیکنن

اصلا کاریش میشه کرد ؟ به هم بزنم ؟ تو این موارد که اعتیاد بوده قبلا چی باید کرد ؟ خودش قبول ندارع اعتیاد بوده 

پ.ن : نی نی یار واقعا اگر بدون خواندن تاپیک با توجه به تعداد گزارش تاپیک قفل یا حذف کنی مدیون میشی ... موندم دیگه چی کنم ولم کنین😂

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

به نظرم مهریه مهم تر از حق طلاقه ....حالا به فرض بعد ها معتادم بشه با آزمایش معلوم میشه دیگه ... 

مهریه رو بگیر اگه میتونی زمین و خونه بگیر که بهتر از سکه است

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم مهریه مهم تر از حق طلاقه ....حالا به فرض بعد ها معتادم بشه با آزمایش معلوم میشه دیگه ... مهر ...

اگه قبول نکنند احتمالا به هم بزنم متاسفانه سر حرفش نموند

تو دنبال چی هستی؟ جهیزیه و سیسمونی و گرفتن همه حق و حقوق زن؟ چقدر پررویین شما مردها

ولی به نظر من چیزی رو که داری به پایانش فکر می‌کنی اصن شروع نکن

آدم درسته بیاد تو زندگیم پیج ک سهله؛”شمارمم عوض میکنم براش”.

تو دنبال چی هستی؟ جهیزیه و سیسمونی و گرفتن همه حق و حقوق زن؟ چقدر پررویین شما مردها

مرسی یه ساعته دارم فکر میکنم چی بنویسم 😂👌👌👌👌

بعدا اگه دوباره معتاد بشه طلاق رو میده دادگاه بهت 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بعدا اگه دوباره معتاد بشه طلاق رو میده دادگاه بهت

می‌دونی چی شد بذار بنویسم شاید بعدها برای کسی استفاده شد 

تو آزمایش مو که مثلا گفتن آزمایش دقیقی و تا شیش ماه قبل و نشون میده نشون نداد اعتیاد به گل رو 

رفتم آزمایشگاه گفتم این از ترس خودش گفته چند وقت پیش کشیده چجور نشون نداد تو آزمایش گفت بعضی اوقات سریع با ادرار دفع میشه و نمیاد تو جاها دیگه ...

خود اون آزمایش هم راه دور زدن داره فکر کنم این جوریه همون چند هفته نکشه باز منفی نشون میده و ازین چیزاش میترسم که اصن نتونم ثابت کنم 

می‌دونی چی شد بذار بنویسم شاید بعدها برای کسی استفاده شد تو آزمایش مو که مثلا گفتن آزمایش دقیقی و تا ...

نمیدونم والا

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️