بجای درمان چقدر پول میریزید تو جیب ی عده... بعدم بدن تونو داغون میکنیدبا این عملا و آمپولا
روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آدم مجبور نباشه انجام نمیده این همه داروی هورمونی به جون خریدن عوارض داره مجبوره که انجام میده..
درمان گیاهی هم هست که از شیمیایی خیلی بهتر جواب داده
روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم
حتما دکترت کاربلد نبوده، وگرنه رو من که پریودیم داشت کامل قطع میشد اثر داشت
دکترم کارش دارو دادن آزمایش گرفتن برای علت سقط هام هست نه دادن داروهای گیاهی
علت سقط و هیچوقت نمیفهمه،دکترای زنان تو علت تنبلی تخمدان موندن اونوقت علت سقط و برات بفهمه؟!!
من دکتر زنان زیاد رفتم صادقانه بگم اینا خودشون نمیدونن چی به چیه