2777
2789
نماز بخون تاپیک آخرم عکسای دختر کوچولوی قشنگمه😍

دیدم عزیزم ماشالا بهش خیلی درس خونه

کاش منم یکی داشتم😅🤣

کی فکرشو میکرد تو این سن اینقدر غمگین و بلاتکلیف باشیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعای توسل معجزه هست

یا هر روز بخش بقره تو خونه برای انرژي منفی و دفع دعای بد

سوره واقعه برای ثروت و برکت

زیارت عاشورا

نادعلی 

ذکر ۱۰۰۱ یاودود و سوره طلاق برای عشق و محبت

اللهُ یکفی... 

530بار این ذکر بگو میگن معجزه می‌کنه 

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

530بار این ذکر بگو میگن معجزه می‌کنه اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ ال ...

فداتشم

دقیقا خودتون گفتید

من یه جایی از زندگیم که خدا نیاره اون روزارو انقد التماس خدا کردم تو خواب بهم گفتن چرا نماز نمیخونی عزیز انقد عذاب میدی خودتو الکی

شروع کردم اول وقت نماز خوندن بعضی اخلاقیاتمم به مرور درست کردم مثلا کنترل خشم و‌ استرس تمرین کردم

گره های زندگیم کم کم باز شد شکر خدا

یه ذکرم همیشه میگم با حضور قلب ازش خیلی نتیجه گرفتم

یا الله یامحمد یاعلی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی

دعای توسل معجزه هستیا هر روز بخش بقره تو خونه برای انرژي منفی و دفع دعای بدسوره واقعه برای ثروت و بر ...

ممنون عزیزم

دقیقا خودتون گفتیدمن یه جایی از زندگیم که خدا نیاره اون روزارو انقد التماس خدا کردم تو خواب بهم گفتن ...

پس میخونم دیگه

دعای توسل معجزه هستیا هر روز بخش بقره تو خونه برای انرژي منفی و دفع دعای بدسوره واقعه برای ثروت و بر ...

من زيارت عاشورا و دعاي عهد رو ميخوندم بعد نماز صبخ اومديم مسافرت همه چي بهم ريخت نميدونم أصلا چجوري نماز ميخونم حواسم هي پرت ميشع😔اون طوري ك بايد نميتونم بخونم با حضور ذهن بعدم نميتونم دعاهام رو بگم حرف بزنم ك سبك بشم

چيكار كنم بنظرت 

پس میخونم دیگه

تو قنوت به هر زبونی میتونید دعا کنید مابین دوتا صلوات سر قنوت حاجتتونو بگید

من گاها دقیقا به این شکل میگم خدایا پول میخوام مرسی آمین

از یه جاهایی که فکرشم نمیکنم به طرز جالبی پول میاد دستم