2777
2789

لطفاً کمک کنید نمیدونم باید چیکار کنم 

به تازگی درست روبروی خونه ما همسایه جدید اومده که متاسفانه فاحشه هست و پنجره اتاق من درست روبروی خونه اوناست و صداشون اذیتم می‌کنه 

حالا این وسط اینترنت خونه ما ضعیفه و فقط جلو پنجره خوبه و من مجبورم دم پنجره باشم حالا به من گیر دادن ما رو تعقیب می‌کنه و میخواد آمار ما رو در بیاره 

برای این مشکل چیکار میشه کرد

برای فاحشه بودن هیچی ماشالله انقد زیاد شده

برای مزاحمت میشه هرجا دیدی دوربین هست یا اگه زنگ میزنه برو پلیس شکایت کن

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا گفته نماند یه بار دسته گل به آب دادم که از راهرو خونه دوربین گوشی گذاشتم ببینم چیکار میکنن دیدم آ ...

توی این شرایط نباید میرفتی دم پنجره که شک کنند 

هیچ وقت خودتو در معرض تردید دیگران قرار نده 

حالا هم رفتاری نکن حساس بشن 

مگه اینکه چند ماه دیگه به دادستانی تقاضا بنویسید که باهاش

چنبره رد کنند تا کسی بهت شک نکنه 

دوربین هم کار نذار خخخ

هیچ کاری نمیتونی کنی .مگر اینکه همه همسایه ها به این موضوع پی ببرن و همگی شکایت کنن

همسایه ها میگن یه مدت صبر کن 

ولی من واقعا اذیت میشم حالم بد میشه و نمیتونم به کسی بگم  فکر کنید دختر مجرد همچین صداهایی وسط اتاقش باشه 

بعداز اون طرف من که آنلاین شاپ دارم مجبورم به خاطر ضیعفی نت دم پنجره باشم که بهم گیر دادن

اونا در معرض خطر هستن نه شما بگیرن شون نابود میشن ولی شما خودتون ننداز جلوی دیدشون

همسایه ها میگن ممکنه صیغه چیزی باشه 

ولی به املاکی گفته شوهر نداره به همسایه ها گفته شوهرم عراق کار می‌کنه به پدرم گفته شوهرم شوفره هر چند وقت یه بار میاد

اما کل ماجرا یه طرف دیروز دیدیم زن از خونه زد بیرون 

ولی یه ماشین قبلش اومده بود من فکر کردم مرده تنهاست

رفتم از راهرو گوشی و زوم کردم خونشون دیدم یه زن دیگه هم هست با وضعیت....که همونجا مرد منو دید