2777
2789

بچه‌ها، اگه کنکور دارین به خدا ارزش داره وقت بذارین. الان شاید سخت باشه، دلتون بخواد ولش کنین، ولی آینده‌تونو همین روزا می‌سازه. هرچی بیشتر تلاش کنین، بعداً کمتر حسرت می‌خورین. هیچ چیز قشنگ‌تر از این نیست که به خودت افتخار کنی بگی زحمت کشیدم و رسیدم. پس جدی بگیرین، بخونین، برا آینده‌تون بجنگین

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️

این روزایی که دارین می‌گذرونین شاید سخت‌ترین و پر استرس‌ترین روزای زندگی‌تون باشه، اما باور کنین همون‌قدر که سخته، ارزشمنده. الان هر دقیقه‌ای که پای درس می‌ذارین، یه سرمایه‌ست برای آینده‌تون. شاید خیلی وقتا دلتون بخواد گوشی دست بگیرین، بخوابین یا بگین ولش کن… ولی یاد بگیرین جلوی این حس‌ها وایسین، چون آینده‌ای که آرزوشو دارین خودش نمیاد، باید براش بجنگین.

هیچ‌کس غیر از خودتون نمی‌تونه سرنوشتتونو بسازه. روزای سخت تموم میشن، اما نتیجه‌ی تلاش‌تون می‌مونه. فکر کنین چند سال دیگه وقتی به عقب نگاه می‌کنین، دلتون نخواد بگین: 'کاش بیشتر می‌خوندم'. الان بجنگین تا بعداً حسرت نخورین.

پس به جای بهونه، تلاش. به جای ناامیدی، امید. به جای فرار از درس، یه کم صبر. آینده قشنگ‌تر از اونیه که فکر می‌کنین، فقط کافیه جدی بگیرید

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️

آخ گفتی من مثه سگ پشیمونم الآن دارم پیامنور میخونم وقتی که برای پاس شدن درسای اینجا میذارم اگه برای کنکور گذاشته بودم الآن حداقل یه رشته خیلی خوب نمیگم ولی فرهنگیان معلمی زیست شاید قبول میشدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیشه دوباره شرکت کنی؟ مشخصه حسرت گذشته رهات نمیکنه

الان ازدواج کردم بچه دارم نمیشه مثل گذشته  وقت بزارم اینکه یادم میاد چقد وقت و زمان برام بی ارزش بود از خودم بدم میاد 

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️