2777
2789

حق طلاق با مرده 

من مهریمو‌ میخام ولی الان میخام جدا شم مهر بزارم اجرا ک تحت فشار قرار بگیره طلاقم بده 

مهر و‌دیگ نده

راهی دیگ هست؟

يا رب💚

چرا مهرو نده مهریتو بگیر

بعضیا چرا فک میکنن مهریه حقشون نیست میگن ولش کن میخام چیکار فقط راحت شم

بابا بگیر طرف آدم شه بزار همیشه یادش بیوفته بسوزه دختر مردمو بدبخت نکنه دیگه

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه حقته حتما نباید جدا شی که هر وقت اقدام کنی مرد باید پرداخت کنه اگه مایه دار باشه نقدی نباشه با ...

خب اگ طلاقم نده چی؟حق طلاق با اونه 

ازدواجم اجباری بوده 

راهی هس جدا شم؟

يا رب💚

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16630200/چگونگی-گرفتن-مهریه-در-طلاق-توافقی

بله زن مهربه اش رو باید ببخشه تا بتونه از دست مرد نجات پیدا کنه بعد میکن برای چی زنها حق طلاق میگیرن بعد خود مردها حق طلاق دارن هر وقت بخوان میتونن طلاق بدن بدون دلیل و علت زن مجبوره طلاق خلع بگیره تازه یه مبلغی هم به مرد بده از دستش راحت بشه طلاقش بده

تعریف احمق: حقیقت را میداند، حقیقت را میبیند اما همچنان دروغ را باور دارد... سخت است فهماندن  چیزی به کسی که سود و منفعتش در نفهمیدنش است، نرود میخ آهنین در سنگ.... بعضی وقتها با تعجب به حرفهای طرف مقابل گوش میدم که اینهمه حجم بزرگ  از بی عقلی و نفهمی رو چطور تو کله ای به این کوچیکی جا داده... پس یاد گرفتم با احمقها بحث نکنم و بزارم در دنیای احمقانه خودشون بمونن🚫❌ چون مراقبم که وقت و انرژی با ارزشم رو برای افراد احمق و نادان خرج نکنم، وقتم رو فقط برای افرادی خرج کنم که ارزشش رو دارن.... یاد گرفتم  با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند.... از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود... تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم... یادمان باشد که حتی اگر برای مردم دراز بکشید تا از رویتان رد شوند، بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه‌ی کافی پَهن نیستید!

بله زن مهربه اش رو باید ببخشه تا بتونه از دست مرد نجات پیدا کنه بعد میکن برای چی زنها حق طلاق میگیرن ...

قانون چرت ماس دیگه

@__mahyar   جایی که افتادم به پای تو زیباترین جای نمازم بود ...             ♡♡♡خدا♡♡♡