2777
2789

دوستان من همه عمرم تنها بودم  هیشکسو ندارم  و این قضیه منو   داغون کرده تا مرز افسردگی حاد برده

فقط ترس ام  اینکه نکنه  همین اندک ایمانی ام که دارم بخاطر تنهایی  دود شه

الان نیایید بگید برو رفیق پیدا کن  من پیداکدوم منتهی اونا دوست ندارن صمیمی باشن درحده  یه بار بیرون رقتن  چون همشون متاهلن و مشڠله دارن  مجرداشم  همینطور

یا نگید ازدواج کن  چون منکه نمیتونم برم تو خیابون مرد پیداکنم   تا الانم    به طرز عجیـــبی خواستگار نداشتم   با ابنکه همه چیم خوبه

فقط بگبد چیکار کنم با این غم کنار بیام؟  ۲۸ ساله کنار نیمدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید باید بیشتر تو اجتماع باشی،فن بیان قوی،بخودت برسی یا یکی واسطه بشه واسه ازدواجت

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

با اجازه استارتر واقعا نیاز به کمک دارم می‌آید تاپیک آخرم 💔

این خودش کمک میخواد حالشو نمیبینی 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

سرتو شلوغ کن توی اجتماعات مختلف شرکت کن کم کم آدمای زیادی دور و برتو میگیرن 

اما تنهایی هاتو فقط ی آدم میتونه پر کنه ک امیدوارم خدا نصیبت کنه

اگه قصد ازدواج نداری میتونی بچه ب فرزندخوندگی بگیری