2777
2789
عنوان

بارداری و شوهر بی فکر

226 بازدید | 15 پست

شوهرم خیلی بی فکره یه کار واسه مامان و بابای من میکنه تا یکسال تمام دقایقش را به رخ من میکشه اونوقت من شش سال با مادر شوهر زندگی کردم به هر ساز اونا رقصیدم بعد مادر شوهرم فوت کرد چند سال از پدرشوهرم البته نوبتی نگهداری کردیم الان شوهرم با این وضعیت من که تازه باردار شدم داره لحظه به لحظه کاری را که برای خانواده من کرده به رخم میکشه و منو حرص میده 

توام به رخ بکش .تا بفمه 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه بازیه مگه این چه راهکاریه میدی اخه

شما بهتر بده 

ما نون ماست میخوریم به راهنمایتون گوش میکنیم 🙏

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

شما بهتر بده ما نون ماست میخوریم به راهنمایتون گوش میکنیم 🙏

نمیدونم هزارتا راه بهتر هست اگر اقا منطقیه باید بشینه منطقی و اروم صحبت کنه بهش توضیح بده خیلی از مردها حتی وضعیت پریودی خانم هارو نمیدونن و مسخره میگیرن 

اما اگر طرف کله خرابه بهتره اول باز یه بزرگ فامیل بیاد راهنمایی کنه اگر نمیخوان کسی بفهمه برن مشاوره

انقدر حاضر جوابه من پاش نمیرسم فقط کم میارم انقدر بلده یعنی هرکسی باهاش بحث کنه کم میاره

اوههههه پس از اون شوهراس که کلا حق بجانبه .اگه یکی گفت راهنماییم درست نیست

ببین یه معلمی داشتم برامون تعریف کرد گفتش یه همکارم شوهرش همیشه شده به تمسخر میگفت زن میگیرم .همکارا بهش گفتن توام بگو شوهر میکنم .این راهنمایی باعث شد شوهرش هرگز نگه چون ‌بعضی وقتا یا باید گذشت ‌یا مقابله کرد رگ خوابشو پیدا کنی .البته گذشته رو بیاد بیار من مگه منت گذاشتم که تو میزاری !!!! بگو از فردا لازم نیست دیگه واسه خونوادم کاری کنی