2777
2789

شوهرم خسیسه ورانندس ماهی 100تومن درآمدشه ی پسر 5ساله دارم امسال میزارم مهد میخوام واسه خودم ی شغلی پیدا کنم که واسه ی قرون دوهزار دستم جلوی شوهرم دراز نباشه میخوام مستقل شم ،تا دیپلم درس خوندم و خونمون روستاس ،میخوام زمستون گواهی نامه بگیرم و باماشین خودم  برم شهر بیام ولی نمیدونم دنبال چه شغلی برم چیکار کنم؟شماجلوم ی راهی بزارین آرزومه ی کاری واسه خودم داشته باشم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
فعلا فروشندگی کار توی آرایشگاه منشی دکتر شدن

مثلا چه کارایی تو آرایشگاه؟

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چه کارایی تو آرایشگاه؟

اصلاح صورت  وکس 

یه سریا هستن نوبت و اینا رو فیکس میکنن البته بستگی به وسعت آرایشگاهه داره

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️