2777
2789

بچه ها من نه تبلیغ میکنم نه چیزی 

اول از هر چیزی می‌خوام تجربه ام رو بگم 

نکته اول اینکه تا حد امکان از کرم دارای هیدروکینون استفاده نکنید و از کرم های واقعا گیاهی بهره ببرید 

کرم های گیاهی راز موفقیتش قطعا استمرار و نظم هست اگر حتی یه شب بزنی یه شب نه ، خب اثر نمیکنه و اینکه دوستت هم تمیز بشوری قبلش و ... و صد آفتاب و عدم استفاده از لوازم آرایشی سنگین هم اثرگذاژه 

من سه سال بود که از کرم های دست ساز استفاده میکردم و خیلی سفید شدم اما فهمیدم شیوه آن اصولی نبوده 

بهترین روش اینه این کرم هارو نباید یهو قطع کنی چون پوست ازش تغذیه می‌کنه 

باید اول یه شب درمیان 

بعد دو شب در هفته بعد هفته یکبار و بعد دو هفته یکبار و بعدش یکماه یبار تاااا زمان قطعی 

بعد از طولانی شدن دوره استفاده قطعا باید کرمی گیاهی فاقد هیدروکینون استفاده کنید 

من با این روش پوستم چندین درجه روشن شد و تقریبا هفت ماه هست که دیگه کرم دست ساز نمیزنم اما با کرم گیاهی اون در هفته یک یا دو بار تقویتش میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کرم شب معجزه واقعا پوستو خراب میکنن من تجربه کردم ولی هیدروکنون رو دکتر برام تجویز کرد الانم استفاده میکنم خوبه بد نیست یه چن باریم قطع کردم طوری نشده فقط باید ضد افتاب بزنی تا پوستت که لایش کم میشه دوباره ضخیم تر بشه